Kasapin se na svojoj slavi spremio za zatvor pa zaklao svoju ženu!

Ćerka na mestu gde je otac ubio majku Foto: Sofija Babović

Spakovao se za zatvor, pa ubio ženu! Pre nego da ubije majku, otac je popakovao stvari za zatvor u torbu i izneo je ispred svoje kuće – priča Olivera Milenović, ćerka Milice Pavlović (60), koju je nožem preklao suprug Nebojša

 Ćerka na mestu gde je otac ubio majku Foto: Sofija Babović

Ćerka na mestu gde je otac ubio majku

VARVARIN – „PRE nego da ubije majku, otac je popakovao stvari za zatvor u torbu i izneo je ispred svoje kuće“ – ovako počinje ispovest za „Novosti“ Olivera Milenović, ćerka Milice Pavlović (60), koju je oko 15,30 nožem preklao suprug Nebojša. Pavlovići su u porodičnom domu u selu Varvarin kod istoimene opštine slavili slavu.

Dugogodišnje razmirice između supružnika koji su živeli u dve kuće u istom dvorištu završile su se kobno. Ćerka Olivera svedoči da je tragedija usledila nakon višegodišnjeg maltretiranja, a da je problemima u porodici kumovao očev problem sa alkoholom.

– Gosti su bili svi za stolom, slavili smo Đurđic – priča za „Novosti“ ćerka Olivera. – Otac nikada nije dolazio na slavu, sad je ušao i prišao je nožem s leđa, dok je majka uključivala šporet. Zasekao je nekih 17 centimetara arteriju i nije joj bilo spasa. Majka je samo rekla „ubode me“ i stropoštala se na pod kuhinje. Skočio je ujak i ostali. Otimali su se oko noža i uspeli da ga izguraju u dvorište, na travnjak.

Ubrzo je došla i policija.

Rodbina priča da je nakon krvavog pira osumnjičeni rekao da je „uradio dobar posao“. Porodica je potom kolima transportovala žrtvu do Doma zdravlja, ali za nesrećnu ženu bilo je kasno.

– Već kod benzinske pumpe smo primetili da nema puls – svedoči Olivera. – Telo je prebačeno na obdukciju. Nadamo se da ćemo je sahraniti u sredu kada se sve to završi.

U porodici kažu da je Nebojša ubio Milicu žutim nožem koji se nije pojavljivao dve – tri godine. A tada je, istim sečivom, prema priči članova porodice, napao suprugu i svoje potomke, posle čega su podneli tužbu. Presudu, dodaju, još čekaju.

– Oduvek je maltretirao majku, sve dok nismo brat Oliver i ja stasali i nekako uspevali da je zaštitimo – kaže nam Olivera, dodajući da je i danas bio pod dejstvom alkohola. – Brata očekujemo da stigne iz Austrije, tamo živi sa porodicom. I on je pomagao roditeljima. A majka je brinula o njemu uprkos svemu. Čistila mu je i kuvala.

Kuma Jelena Savić ističe da i pored problema u prošlosti ništa nije slutilo da će se na slavi dogoditi teška tragedija.

– Milica je bila bolesna, hodala je uz pomoć štapa – priča kuma Jelena.

Pripadnici MUP u Varvarinu su po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu odredili osumnjičenom meru zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Uviđaj su izvršili zamenik višeg javnog tužioca i policijski službenici PS Varvarin.

KASAPIN
UHAPŠENI Nebojša Pavlović radio je svojevremeno kao kasapin. Za potrebe lokalnog restorana klao je svinje.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply