Jedan od pet miliona Kruševac ne podržava učešće na narednim izborima, ogradili se od stava Udruženja o izlasku na izbore

Jedan od pet miliona Kruševac se ogradio od odluke o izlasku na izbore

Jedan od pet miliona Kruševac saopštio je danas da neće izaći na „lažne Vučićeve izbore“ i da se ograđuje od beogradskog pokreta „Jedan od pet miliona„, odnosno od „nekoliko osoba koje misle da mogu oteti duh protesta.

„Građani koji su na ulicama tražili bolje ne pripadaju nikome, ne pripadaju nikakvom udruženju iz beogradskog pašaluka koje je poželelo da govori u ime svih onih koji su pod ovim sloganom prkosili aktuelnom režimu. To nikakav papir iz APR-a neće promeniti, niti dati legitimitet onima koji su poželeli da budu veći od građana Kruševca i Srbije koji su pod parolom Jedan od pet miliona protestovali više od godinu dana“, navodi u saopštenju „Jedan od pet miliona Kruševac“.

Oni su pozvali gradove i organizatore protesta širom Srbije da učine isto i „oduzmu legitimitet onima koji su bez ikakvih konsultacija sa organizatorima protesta u Kruševcu i drugim gradovima Srbije, pokušali da prodaju brend bunta ove naše napaćene Srbije“.

(Beta, 01.29.2020)

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply