Izložba u Kruševcu SNS-a o medijskim člancima o stranci!

Foto: Tanjug

I Kruševac dobio izložbu „Necenzurisane laži“ – Kruševac — Izložba „Necenzurisane laži“ Saveta za informisanje Srpske napredne stranke otvorena je i u Kruševcu.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Izložba je inače pripremljena sa idejom da se javnosti predoče negativni medijski sadržaji o aktuelnoj vlasti, objavljene u prethodne dve godine.

U Beogradu je otvorena u julu, a tada ju je obišao i premijer Aleksandar Vučić.

Prema rečima organizatora izložbe, cilj je da se pokaže da u Srbiji nema cenzure i da predstave sve tekstove u kojima se Vučić i ostali funkcioneri SNS pominju u negativnom kontekstu.

NUNS i NDNV su nakon toga istakli da da izložba „Necenzurisane laži“ predstavlja vrhunac cinizma SNS, odnosno vlasti, ali i dodatni pritisak na krhku slobodu izražavanja.

Ubrzo je izložbu posetio i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ,koji je istakao da su optužbe o cenzuri besmislene.

Vučić je nakon obilaska izložbe ocenio da ona odslikava „demokratski duh srpskog društva“.

„Ovo pokazuje koliko su besmislene njihove optužbe o cenzuri. Ovde nisam video nijedan ozbiljan argument ni o jednom pitanju, nisam video ništa što bi kritikovalo ono na šta smo ponosniji a to su ekonomski rezultati, to što smo deficit spustili ispod nivoa Mastrihta, što imamo najveći rast, što smo sprečili bankrotstvo države“, rekao je Vučić nakon obilaska izložbe.

Izvor: B92.net

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply