Izjava oca nestale devojke iz Zdravinja

OTAC-PRONADjENE-TINEJDZERKE-IZ-KRUSEVCA-Sve-je-super-otkako-mi-se-dete-vratilo-kuci

Zoran Ružić, otac 17-godišnje Ane Ružić iz okoline Kruševca, koju je policija pronašla u Beogradu i vratila roditeljima, presrećan što je njegova kćerka opet u porodičnom gnezdu.

OTAC-PRONADjENE-TINEJDZERKE-IZ-KRUSEVCA-Sve-je-super-otkako-mi-se-dete-vratilo-kuci

 

 

Agonija je prestala! Porodica Ružić iz sela Zdravinje kod Kruševca danas je najsrećnija porodica u Srbiji. Najmlađi član Ružićevih, 17-godišnja Ana, za kojom su tragali i roditelji, i meštani Zdravinja, ali i policija, ponovo je u roditeljskom domu.

Sve je super, dete mi se vratilo kući – veselim glasom kaže Zoran za S media portal. – Evo je tu, sa nama… Dobro je, živa je i zdrava… Ma, super!

Tokom jučerašnjeg dana, Zoran je zvučao potpuno drugačije. U strahu od kćerkinog nestanka, govorio je polutiho i teško, moleći da mediji ne ometaju tok istrage. Bio je uplašen da je njegova mezimica žrtva trgovine ljudima.

Kako je S media portal danas prvi objavio, policija je pronašla Anu Ružić u Beogradu i, birokratskim jezikom rečeno, predala je roditeljima. Šta je tinejdžerka radila u Beogradu, zbog čega nije obavestila roditelje da se iz škole neće vratiti kući već da krenuti put prestonice, za sada je nepoznanica. Da li je u pitanju tinejdžerski inat, momak, želja da se na kratko skloni iz male sredine…

– Ne mogu da vam kažem ništa, zbog istrage – pojasnio nam je Zoran Ružić. – Ali, najvažnije je da je moje dete opet kući!

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply