Sa građanima smo razgovarali kod kruševačkog Doma sindikata, na kraljevačkom Trgu srpskih ratnika i kragujevačkom Trgu slobode, a oni su izrazili veliko interesovanje za program koalicije „Nek maske padnu“, pogotovo akcentujući neophodnost borbe protiv kriminala i korupcije, koji su proželi sve pore naše države i društva, kao i neophodnost nove akcije Sablja, rečeno je u saopštenju.

Kako su istakli predstavnici koalicije, Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, ali i svi drugi gradovi Srbije, moraju ponovo postati moderni, evropski centri 21. veka, a upravo je pročišćenje kako vazduha, tako iznas svega i institucija, ono za šta se od početka dosledno zalažu.

– Zahvalni na srdačnom prijemu, podsećamo da ovo nije samo puki obilazak u kampanji, jer smo više puta, kako na terenu, tako i u saopštenjima i izjavama, ukazivali upravo na težak život, nezaposlenost i ugnjetavanje koje trpe od lokalnih SNS moćnika, a koji muče sve građane podjednako. Zato ih još jednom pozivamo da 21. juna zaokruže broj 18, podrže koaliciju „Nek maske padnu“ Zelena stranka – Nova stranka, i da ovu borbu pretvorimo u ostvarenje zajedničkog cilja – Srbiju koju će poštovati svi – istakli su iz Koalicije.

Izvor: Danas.rs

Link: https://www.danas.rs/politika/izbori-2020/karavan-koalicije-nek-maske-padnu-u-razgovoru-sa-gradjanima-krusevca-kraljeva-i-kragujevca/