Izborna kampanja: Otvaranje odeljenja niškog Ekonomskog fakulteta predsatvljeno kao otvaranje univerziteta!

fakultet-odeljenje-krusevac

 

Da li Kruševac otvara prva odeljenja budućeg univerziteta? Ili je otvaranje odeljenja fakulteta u januaru samo predizborna kampanja?! Stvoreni su svi uslovi za otvaranje Odeljenja Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu u Kruševcu, saopštili su iz Gradske uprave Krševac.

fakultet-odeljenje-krusevac

 

 

Tim povodom, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, načelnik Rasinskog okruga Branislav Vesić, predsednik Regionalne privredne komore Predrag Vukićević, zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović i pomoćnik gradonačelnika dr Jelena Milanović danas su razgovarali sa prodekanom za nastavu Ekonomskog fakulteta iz Niša, prof. dr Žarko Popovićem o završnim detaljima za otvaranje Odeljenja Ekonomskog fakulteta u Nišu pod kruševačkom Bagdalom.

Reč je o smeru „Računovodstvo revizija i finansijsko upravljanje“ za koji će u narednom upisnom roku moći da konkuriše 30 budžetskih i 35 samofinasirajućih studenata, rekao je prodekan Popović i nalasio da je utoku priprema za akreditaciju ovog studijskog programa.

Gradonačelnik Nestorović je istakao da će narednog meseca početi realizacija dogovorenih aktivnosti i najavio da je u planu otvaranje odeljenja Pravnog i Poljoprivrednog fakulteta.

fakultet-krusevac-zgrada

Nakon sastanka u gradskoj upravi gradonačelnik Dragi Nestorović sa saradnicima i predstavnicima niškog Ekonomskog fakulteta obišao je prostorije renoviranog Radničkog univerziteta gde će biti sedište budućeg fakulteta u Kruševcu.

Vest objavljena na NovostiTop web sajtu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply