Ivica Dačić u Kruševcu u društvu bahatih sumnjivih lica Kruševca: Bratislava Ilčića, Žarka Anđelkovića itd.

Ivica Dačić i sumnjiva lica

U Kruševcu je koalicija okupljena oko SPS-a održala predizborni miting. Na bini su se iza Ivice Dačića, vidi se na fotografijama, nalazila i sumnjiva lica iz Jedinstvene Srbije, Žarko Anđelković i Bratislav Ilčić, inače gradski većnici. O ovim licima i šta su sve u životu radili što je u sukobu sa zakonom, pisali smo nebrojano puta. Da li Ivica Dačić ovim mitingom, i slikanjem sa licima koja za sobom imaju nebrojano afera, poručuje građanima da se kriminal isplati?!

Ivica Dačić i sumnjiva lica

 

 

O delu nezakonitih radnji koje su činili funkcioneri Jedinstvene Srbije u Kruševcu, na Kruševac Info web sajtu smo pisali puno puta. Tekstove smo uglavnom dobijali od pratilaca naše stranice, a najveći broj od Gradimira Nikolića – Grade Familije, doskora najboljeg prijatelja pomenutih lica. Ovo su tekstovi o Jedinstvenoj Srbiji u Kruševcu, na čijem je čelu bio Radoslav Komlenović, a svi pomenuti njegova desna ruka:

Pismo Gradimira Nikolića o prevarantima iz Jedinstvene Srbije – Ćosa i Magarac prevaranti

Pismo čitalaca – prevaranti vladaju u Kruševcu – JS gradski većnik

Pismo čitalaca – prevaranti vladaju u Kruševcu – JS gradski većnik – NASTAVAK

ZLOUPOTREBA – Gola istina o funkcionerima Jedinstvene Srbije u Kruševcu – TREĆI NASTAVAK

 

O Žarku Anđelkoviću – Žarku Magarcu: najnovija krivična radnja je falsifikovanje zapisnika sa utakmica kako bi njegov sin mogao da napreduje u poslu fubalski sudija (istražni sudija stopirao, zaključao predmet u fijoci), prevara sa stanovima kada je na prevaru otimao stanove (niko nije želeo da pokrene ovo pitanje), rušenje RING-a pa kupovina bez tendera poslovnog prostora za otvaranje ćevabdžinice Cezar (politička zaštita), diploma fakulteta bez studiranja, partijsko-rodbinska zapošljavanja (sva bliža i dalja rodbina zapošljena u gradskim preduzećima i ustanovama), itd.

FALSIFIKATOR: Žarko Anđelković, kruševački gradski većnik i bivši fudbalski sudija, pokušao falsifikovanjem da ubrza napredovanje sina (IZMENJENO)

 

Ukratko, o Bratislavu Ilčiću: pronađen je aresnal oružja na tavanu njegove kuće (i dalje se vodi istražni postupak, papiri zaključan u fijoci), slavlje rođenja unuka je proslavljao na ulici na beloj liniji ispred svoje kafane, a onda je napao policajca koji je došao da ga opomene (politički stopirana istraga) itd.

Funkcija za Bratislava Ilčića iz JS uprkos podnetih prijava zbog posedovanja arsenala oružja!

Ponovo bahatost gradskog većnika iz Jedinstvene Srbije u Kruševcu

 

O Radoslavu Komlenoviću, doskorašnjem predsedniku, pa i ponovnom preletaču predsedniku Jedinstvene Srbije u Kruševcu, pored svih prethodno nabrojanih tekstova, o moralnoj veličini predsednika Ćose piše u ovim tekstovima (pronevera novca za plaćanje kirije, pronevera novca od srušenog mosta u Bivolju itd…):

Predsednik Jedinstvene Srbije u Kruševcu Radoslav Komlenović prešao kod Borka Stefanovića!

Preletač, odbornik za 15 dana dva puta menjao političku partiju

Jedinstvena Srbija primila nazad optuženog za malverzacije i zloupotrebe: Radoslav Komlenović ponovo predsednik Palmine stranke!

O Draganu Laziću, aktuelnom šefu Jedinstvene Srbije u Kruševcu i predsedniku Sportskog centra Kruševac smo pisali u par navrata. Najdrastičniji primeri su partijsko – rodbinska zapošljavanja. Takođe, postoji indicija da ima poslovnu saradnju koja nije u interesu Sportskog centra sa licima ne baš čistim pred zakonom, jer sve poslove oko otvorenog bazena prepušta privatnim firmama čiji su vlasnici lica sa, najčešće, debelim dosijeima! Tako, Sportski centar prepušta drugima da na otvorenim bazenima prodaju sladolede, hranu, grickalice, da privatne firme iznajmljuju ležaljke i suncobrane, prodaju ulaznice za bazen i žetone za tobogan, kao i vođenje kafića, da se drugim firmama svakodnevno u većim iznosima plaćaju usluge spasioca koji vode računa o bazenima, da poslove obezbeđenja obavlja privatna firma, itd. Dok za svo ovo vreme zapošljeni nemaju posla i primaju plate malo veće od minimalca a sa najvišom školskom spremom. I na kraju je zapisana izjava direktora Dragana Lazića da Sportski centar posluje sa gubitkom! Pitaju li se gradski funkcioneri, zašto je Sportski centar u gubitku? Da li možda zato što funkcioner Jedinstvene Srbije Dragan Lazić puni džepove kruševačkih lica sa dosijeima a ne ostavlja novac svojoj firmi?! O zapošljavanju u Sportskom centru pročitajte na sledećoj stranici:

ISKLJUČIVO rodbinsko-partijsko zapošljavanje u Sportskom centru Kruševac!

Dragan Lazić Sportski centar Kruševac

Dragan Lazić – Direktor sportskog centra

 

I o još jednom kadru Jedinstvene Srbije u Kruševcu. Podsetimo da je direktorica ustanove Nate Veljković, Vesna Živković, na mesto direktora ustanove došla kao kandidat Jedinstvene Srbije, a o njenim zloupotrebama smo takođe pisali puno puta: partijsko-rodbninskim zapošljavanjima, pa u vezi nabavke celofana od koga su se šile uniforme za završnu dečiju priredbu, o javnim nabavkama preko svojih prijatelja, o bahatim proslavama rodjendana, o mobingu, bahatosti, ucenama itd. Vesna Živković je u međuvremenu, da bi ostala direktorica, prešla iz JS u SNS, tako da sada ima zaštitu glavnog kruševačkog političara. O direktorici i poslovima koje je vodila je pisano u sledećim tekstovima:

MALVERZACIJE i ZLOUPOTREBE rukovodstva dečije ustanove Nata Veljković

ZLOUPOTREBE i nedomaćinsko poslovanje u Nati Veljković – 3. nastavak

Razuzdan provod vaspitača i ZLOUPOTREBE rukovodstva dečije ustanove Nata Veljković – NASTAVAK (Fotografije)

Pismo radnika: Zloupotreba položaja direktorice Nate Veljković, mobing, ucene, bahatost…

Dakle, iz svega napred napisanog Ivica Dačić je u društvu lokalno moćnih lica kojima zakon ne može ništa i pored pregršt dokaza. Svaka istražna radnja koja je povedena protiv ovih lica je odmah stopirana i čeka se epilog. Štaviše, kako je i protiv Ivice Dačića vođena istraga zbog saradnje i druženja sa kriminalcima sa poternice (afera kofer, druženje sa narko bosom Mišom Bananom itd…), protiv Dragana Markovića Palme, predsednika i osnivača-vlasnika Jedinstvene Srbije, vođena istraga oko pljačke veka Kolubare, što takođe nije završeno zbog političkih pritisaka, postavlja se pitanje da li je Koalicija SPS-JS koalicija bahatih političara, možda kriminalaca, koji brinu samo o sebi i svojim ličnim i uže-partijskim interesima?!

Šta Vi mislite o svemu napisanom? Želimo čuti i Vaše mišljenje, upišite u komentaru na stranici ili našoj Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/krusevacinfo

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply