Imlek poklonio dečje igralište Kruševcu, postavljeno na Bagdali!

Moja kravica igralište

SREĆNO ODRASTANJE UZ MOJU KRAVICU Imlek poklonio dečje igralište Kruševcu – U prisustvu velikog broja građana i predstavnika medija, danas je u Kruševcu svečano otvoreno drugo Moja Kravica dečje igralište, u sklopu velike društveno odgovorne kampanje kompanije Imlek – „Moja Kravica Rasti srećno“. Novo igralište u popularnom kruševačkom izletištu Bagdali predstavlja pravu oazu za srećno odrastanje brojnih mališana koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke.

Moja kravica igralište

Foto: Promo Moja kravica igralište

– Otvaranjem drugog Moja Kravica igrališta za decu, u Kruševcu, nastavljamo sa velikom društveno odgovornom akcijom „Moja Kravica – Rasti srećno“. Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo deci širom Srbije radosno odrastanje. Akciju ćemo nastaviti kroz izgradnju brojnih dečijih igrališta i u drugim gradovima u toku 2017. godine. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih – izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga Imlek grupe.

Vesna Lazarević, zamenica gradonačelnika Kruševca, i Slobodan Srećković, direktor marketinga kompanije Imlek

Foto: Promo Vesna Lazarević, zamenica gradonačelnika Kruševca, i Slobodan Srećković, direktor marketinga kompanije Imlek

– Hvala kompaniji Imlek na ovom poklonu koji će usrećiti našu decu i još više ulepšati ovaj prostor na Bagdali i ispuniti ga dečijim smehom i igrom. Grad Kruševac čini sve da naša deca imaju odlične uslove, kako za svoje školovanje tako i za igru i zabavu, jer su deca naše najveće bogatstvo. Radujem se što i kompanija Imlek vodi brigu o deci i što im zajednički pomažemo da uz igru prožive najlepše doba svog života – zdravo i srećno detinjstvo – rekao je Dragi Nestorović, gradonačelnik Kruševca.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 700.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa više od 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji.

Uspešni ljudi nastali su od dece koja su imala bezbrižno i srećno detinjstvo. Preduslov za to bilo je odrastanje na istinskom kvalitetu i tradicionalnim vrednostima. Zbog toga je Moja Kravica zaslužna za uspešne generacije koje su na njoj stasale, zdravo se razvijale i na taj način naučile da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Bogatog ukusa, sa sačuvanim svim prirodnim i hranljivim sastojcima, Moja Kravica mleko je idealno za zdravu ishranu cele porodice. Najsavremenija tehnologija prerade obezbeđuje vrhunski kvalitet koji su potrošači prepoznali i ocenili Moju Kravicu omiljenim brendom u Srbiji.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Izvor: Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply