II deo: Snimak razgovora čelnika Nate Veljković o prisili da se pređe u SNS da bi se sačuvao posao! (SNIMAK)

Na YT je objavljen i drugi deo tonskog zapisa razgovora direktorke Vesne Živković i Predraga Petronijevića.

Podsećamo, prvi snimak razgovora preneli su i nacionalni mediji, izazvao je pravu buru na lokalu, a SNS je ubrzo demantovao tvrdnje izrečene tom prilikom:

Pretnje Vesne Živković, direktorice Nate Veljković, i ministra Gašića zbog nepristupanja SNS-u (SNIMAK)

Međutim, na drugom snimku (a navodno ih ima još dosta), mogu se čuti mnogo ozbiljnije stvari nego na prvom, a pored ministra Gašića pominje se i Nenad Andrić predsednik SNSa u Kruševcu, kao i navodno “sređivanje” poslova za ustanovu Nata Veljković.

Tokom razgovora izrečene su neke zaista teške optužbe.

Pored navedenog “sređivanja posla” u okviru kojeg se spominje osoba koja se preziva Kuzmanović, priča se otvoreno o SMSu koji je bio tema prvog snimka, o tome “ko deli karte u vladi” i još puno toga.

No, dok čekamo ostale obćane snimke, poslušajte novi i sami dajte sud. Preporuka je da poslušate par puta jer je razgovor brz i često pričaju istovremeno.

 

 

TEKST KOJI JE OBJAVLJEN ISPOD OVOG SNIMKA NA YOUTUBE-u:

Nastavak snimka koji je izazvao veliku pažnju i interesovanje! Snimak koji demantuje sve SNS botove da se radi o unutarstranačkim previranjima u Jedinstvenoj Srbiji. Možete jasno čuti čime se aktuelna vlast, a pre svega, ministar odbrane Bratislav Gašić služi, zajedno sa svojim poslušnikom Vesnom Živković. Ona je inače njegova krtica i doušnik i još uvek član GO Jednistvene Srbije Kruševac.
U ovom snimku Vesna Živković priznaje da je ministar odbrane učestvovao u svemu ovome, ponovo priznaje sve ucene i to da bi Petronijević bio šikaniran i vredjan od strane SNS-a u slučaju da nije dao ostavku. Priznaje i da je Petronijević pročitao poruke ispred nje što se kosi sa izjavama nje i Bratislava Gašića da poruka nije ni bilo. Takodje pojašnjava način postavljanja direktora i drugih funkcija ali i otimanje poslova od strane Bratislava Gašića i njegovih poslušnika. U snimku se čuje da postoji još ljudi koji su na sličan ili isti način ucenjivani i bili primoravani na saradnju ili članstvo u SNS uz pretnje.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply