Igrači FK Napretka se vratili sa pripremaKonferencija za novinare –

fk_Napredak

Povodom dolaska iz Antalije i nastavku priprema u Kruševcu, danas je u Fudbalskom klubu Napredak održana konferencija za medije. U prisustvu PR kluba Marka Đorđevića, novinarima se obratio šef stručnog štaba kruševačkog ligaša Nenad Milovanović, koji je podsetio, da je njegov tim u Antaliji odigrao sedam utakmica, sa odličnim skorom od tri pobede i jedne nerešene utakmice. Mogu biti zadovoljan zalaganjem i disciplinom fudbalera. Igrali su sa ekipama iz Super lige Austrije, Ukrajine i Kazahstana, a poraz od Danaca u prvom meču je posledica teške povrede Marka Paunovića. To će biti veliki hendikep za ovaj sastav, naglasio je Milovanović.

fk_Napredak

Jedino što nam nije išlo na ruku je maler koji je zadesio Napredak u Antaliji, već na prvom kontrolnom meču. Povreda Paunovića je sve nas ostavila u šoku. Bilo je i suza, pa je teško bilo igrati u nastavku utakmice. Radi se o veoma dobrom fudbaleru, korektnom, pravom borcu na terenu i njegovo odsustvo, sigurno će se osetiti u našoj igri. Želim mu brz oporavak – istakao je trener Milovanović.

Iskusni trener Napretka veruje, da će ovaj sastav izboriti plasman u Super ligu i želi jedinstvo na svim nivoima u nastavku prolećnog dela prvenstva. Do 9. marta kada dolazi Indjija, fudbaleri će raditi u Kruševcu.

Na konferenciji za medije, Milovanović je analizao pojedinačno svakog fudbalera na pripremama. Kapitena Mirosavljevića kao najefikasnijeg igrača u Antaliji, pohvalio kadeta Vulića, Petrovića koji je veoma blizu prvog tima, Jeremića, kao i pojačanja: Žeravicu, Boškovića i Ndiajea.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply