Hrvatski mediji: Srbiju izbacuju iz svih takmicenj zbog Krusevca!

Krusevac Srbija-Engleska

Pod naslovom „Srbiji ne se piše dobro“, hrvatski mediji navode da će disciplinski inspektor UEFA tražiti novčanu kaznu od 200.000 evra za FSS, kao i izbacivanje vinovnika incidenata u Kruševcu na deset godina iz fudbala, i na kraju izbacivanje Srbije iz takmičenja UEFA.

Krusevac Srbija-Engleska

 

Disciplinska komisija evropske kuće fudbala trebalo bi da krajem januara donese konačnu odluku povodom žalbe na kaznu izrečenoj Fudbalskom savezu Srbije zbog incidenata na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske koja je igrana u Krusevcu 16. oktobra u baražu za EP u Izraelu.

Hrvatski mediji saznaju da će odluka disciplinskog inspektora Žana Semjuela Laubea biti definitvno izbacivanje svih srpskih ekipa iz evropskih takmičenja.

Kako se navodi u komšijskim medijima, pod naslovom „Srbiji se ne pise dobro“, Laube će tražiti novčanu kaznu od 200.000 evra umesto sadašnjih 80.000, kao i izbacivanje vinovnika incidenata na deset godina iz fudbala, kao i izbacivanje Srbije iz takmičenja UEFA.

Podsetimo, Evropska fudbalska unija (UEFA) odbila je da se zali na sankcije u vezi sa incidentima, a prema pravilniku UEFA, disciplinski inspektor Žan Semjuel Laube ima pravo da otvori istragu, ali i podnese žalbe Apelacionoj komisiji na odluku koju je iznela Disciplinska komisija tog tela.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply