Hoće li se u subotu na mitingu SNS-a okupiti i nezadovoljni građani Kruševca da premijeru uruče zahvalnicu ozlojeđenog naroda?!

Zahvalnica Aleksandru Vučiću iz Kruševca

Naš redovni posetilac koji je želeo da ostane anoniman iz straha od odmazde, uputio nam je VAPAJ i poziv da se nјеmu i ostalim obespravljenim građanima pridružimo i mirno, dostojanstveno iznesemo svoje muke našem Premijeru. Ovim putem priključujemo se ovom VAPAJU i pozivamo sve da nam se priduže u subotu kod Spomenika, da dočekamo Premijera kako dolikuje, mirno, dostojanstveno, iskrenog srca i otvorene duše.

Zahvalnica Aleksandru Vučiću iz Kruševca

 

 

„Добро нам дошао Вучићу у град глади, беде и уништених нада!
Слободно дођи али немој водити своје одреде аутобуса без возног реда, већ дођи да чујеш обичне грађане Крушевца и околине. Уручиће ти Захваницу за “14.октобар“ и “Бранко Перишић“ у банкроту и стечају. Уручиће ти Повељу за губитак људског достојанства и слободе јер си их принудио да за сваку ствар клече пред твојом странком.
Кад оно беше рече да долазиш…? 16.априла код нашег Споменика… Замоли свој Протокол да у распоред посете уврсте и нас и наше поклоне (Захвалницу и Повељу).
Твоји људи из врха СНСа Бате Сантос-Гашића причају како волиш да чујеш све незадовољне грађане, зато смо решили да дођемо у великом броју, без ичега, голоруки каквим си нас направио, да мирно и достојанствено изнесемо ВАПАЈ града који је твој СНС са СПС-ом дотукао…
Да од тебе лично чујемо коме све то тако добро иде у Србији. Нама не.
ВИДИМО СЕ У СУБОТУ, ПРЕМИЈЕРУ НАШ! Дoчекаћемо те како и приличи!“

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply