HAPŠENjE KOD KRUŠEVCA: Vezao ženu žicom u šumi pa je silovao?!

Izvor “Novosti” nezvanično navodi da se sumnja kako je D.T. kolima odvezao nesrećnu ženu do obližnje šume, te da joj je tu vezao žicom ruke
 Foto Ilustracija: M. Labudović

Foto Ilustracija: M. Labudović


KRUŠEVAC – POLICIJA u Kruševcu uhapsila je D.T.(47) iz okoline Ćićevca zbog sumnje da je u sredu ujutro oko 7,30 izvršio krivično delo silovanje u mestu Pojate, u ćićevačkoj opštini. Žrtva je, prema nezvaničnim saznanjima, žena stara 37 godina nadomak Ražnja. Izvor “Novosti” nezvanično navodi da se sumnja kako je D.T. kolima odvezao nesrećnu ženu do obližnje šume, te da joj je tu vezao žicom ruke. Šta se sve tačno dogodilo, još uvek se ispituje.

– Osumnjičeni je uhapšen u toku popodneva – navodi nezvanično izvor “Novosti”. – Ceo slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Prema prvim informacijama, žrtva radi u jednoj lokalnoj firmi u okolini Ćićevca i napadnuta je prilikom povratka sa posla. Nezvanična saznanja “Novosti” govore da nesrećna žena inače, poslovno sarađuje sa suprugom osumnjičenog napadača. MUP nije izdao saopštenje o ovom događaju.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply