Grafit na Prvoj tehničkoj školi, u okviru meseca matematike!

Prva tehnička škola grafit

Grafit na Prvoj tehničkoj školi – U okviru manifestacije „Maj mesec matematike“, Centar za promociju nauke i Centar za stručno usavršavanje oplemenjuju škole u Kragujevcu, Kruševcu, Kikindi, Smederevu i Beogradu grafitima.

Prva tehnička škola grafit

 

 

Zid Prve tehničke škole krasi grafit sa likom matematičara Grigorija Pereljmana.

Grafit je nacrtao mladi umetnik iz Beograda, a u narednih nekoliko dana po jedan grafit biće urađen na zidovima škola u Kikindi, Kruševcu, Knjaževcu, Smederevu i u Beogradu.

Na ovaj način Centar za stručno usavršavanje i Centar za promociju nauke žele da ulepšaju postojeće, pre svega, školske objekte, koji će biti inspiracija i podsticaj ostalima da na ovaj način čuvaju i obogaćuju zgrade i objekte u gradu.

Komentar posetioca sajta o grafitima

Umesto da direktor skole izadje i najuri ove koji unistavaju fasadu jos im se pravi marketing.Opsta posast unistavanja skolskih zgrada ne prestaje. Jos se i legalizuje i promovise.Pa posle vam krivo sto su nam sve zgrade u gradu isarane i unistene.Pa kako i ne bi kad ih legalno unistavamo.Umesto da skole budu za primer i svaka ima cistu fasadu direktori skola jos daju primer klincima da po njima pisu sprejevima.Sramota a nije ni cudo da nas nece u Evropu kad smo ovakvi primitivci.U Evropi se bore da izbace grafite iz centra gradova a mi ih sami crtamo i podrzavamo. Bruka.

Slažete li se sa ovim komentarom?

Izvor: http://www.rtk.co.rs/kragujevac/item/29868-grafit-na-prvoj-tehnickoj-skoli

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply