Gašić odgovorio Đilasu da je DS stranka lažova a da on ima diplomu fakulteta

Krusevac, Bratislav Gasic, gradonacelnik,

Spreman sam da dostavim izvod iz banke gde se vidi da nema nikakve administrativne zabrane na moja primanja i da pokažem da se oni ( u DS) bave lažima, rekao je Gašić

Krusevac, Bratislav Gasic, gradonacelnik,

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio je danas, odgovarajući na sumnje lidera DS Dragana Đilasa u njegovo obrazovanje, da je 2003. godine diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

On je takođe odbacio Đilasove navode da ne prima platu zbog administrativne zabrane po onovu duga:

„Spreman sam da dostavim izvod iz banke gde se vidi da nema nikakve administrativne zabrane na moja primanja i da pokažem da se oni ( u DS) bave lažima“, rekao je Gašić i dodao da bi Đilas trebalo da se „pozabavi onima koji mu daju takve informacije“, ali i sopstvenom strankom, koja ima ima mnogo veće probleme.

Predsednik Demokratske stranke je ranije – govoreći o lideru Pokreta za promene dr Branislavu Katančeviću, koji je pristupio DS-u u Kruševcu i koga su, kako je rekao, zbog toga izbacili iz vlasti i smenili mimo zakona sa mesta direktora Specijalne bolnice Ribarska banja– upitao Gašića „kada mu je stigla diploma iz Niša“?

On je takođe izneo da Gašić, koji je i gradonačelnik Kruševca, ne prima platu zbog toga što ima administrativnu zabranu zbog duga, a ne zbog toga što se, kako sam tvrdi, odrekao plate u korist kupovine burmi mladim bračnim parovima u tom gradu.

Gašić je primetio da, mimo polemike s Đilasom, treba razmotriti pitanje – sme li Srbija sebi da dozvoli da bude talac preteranog zaduživanja grada Beograda?

Na pitanje da li očekuje da će uskoro biti raskinuta koalicija SPS -DS u glavnom gradu, Gašić je kazao da to ne zavisi od Srpske napredne stranke, ali je ocenio da vlast u Beogradu veoma loše radi.

„Smatramo da možemo da obezbedimo da se Beogradom upravlja na mnogo transparentniji i efikasniji način, međutim prekomponovanje vlasti u prestonici u ovom trenutku ne zavisi od SNS, već od nekih drugih“, zaključio je potpredsednik SNS.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply