Fudbalska bruka na Rasinskom okrugu – sudije po naređenju režirale rezultat u Poljni!

Poljna Blagotin fudbalska režija sudija

Bruka i sramota u Poljni! Pravi opis zadnjeg kola Prve Rasinske lige i zibivanja na mečevima Parunovac – Mladi radnik i Blagotin – Gradina može stati u par reči – srpski fudbal je dotakao DNO!!! Čuvši od kolega za zbivanja na Trajalovom stadionu i videvši meč u Poljni mogu reći da sam zgrožen, i pitam se kuda sve ovo vodi? Akcenat ću baciti na utakmicu Blagotin Gradina, glavna uloga Marko”Njuka” Djordjević dobro znano lice nas ljubitelja okružnog fudbala…

Poljna Blagotin fudbalska režija sudija

No, krenimo redom… juče je u Poljni svega bilo a ponajmnje fudbala, gosti poznati kao fer i korektna ekipa koji ako ni zbog čega drugogo makar zbog mesta iz kog dolaze zaslužuju ovaj rang takmičenja, ali SAVEZ nije mislio tako, danas je postojao jedan zadatak Gradina iz Pejovca mora izgubiti po cenu i težih povreda!!!

Domaćinu je uz grubu igru išlo i sudjenje, tako da i mnogo kvalitetnije ekipe od Gradine nisu imale šta da traže…da ne pominjem da su pomoćnici bili danas iz Parunovca, a ista ta ekipa se bori za opstanak?

 

Dragiša Binić

Predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Dragiša Binić, kune se u pravdu a podržava krađu i uništavanje klubova!

Tu onda ja kao i svi ostali iole realni posetioci ovog meča shvate da ovde svaka reč i smisao o fudbalu gube težinu! Pokušaću da Vam prenesem relanu sliku utakmice… gde se fudbal igrao samo 30 minuta i onda na scenu stupa Marko”Njuka” Djordjević sa svojim pomoćnicima. Gosti su tih 30-ak minuta bili bolja ekipa, te preko mladog Boškovića pokušavali da stignu do gola… jedini gostujući igrač koji je imao drskosti da pokuša u ovom trenutku protiv više sile (Njuke), gde brutalni startovi  domaćina i seckanje igre nepostojećim ofsajdima ekipa Blagotina i ”Njuka” stavljaju meč pod kontrolu, te domaćin preko Babića stize do 1:0 gol iz ofsajda (ovog puta nije trebalo da izmisli penal, njegovi pomoćnici su tu za njega… jer tako su u mogucnosti).  Od tog trenutka na terenu postoji samo ekipa Blagotina i “Njuka i druzina” te do kraja utakmice privode rutinski lakrdiju. Svaki napad gostiju koji je bio opasan po domaćina seku u korenu, što domaćinu daje krila te na 2:0 povisuje Savković, a konačan rezultat postavlja Panjić i stavlja tačku na ovaj cirkus.

Žarko Anđelković

Podpredsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Žarko Anđelković, hoće li kazniti sudije lopove?!

Njuka i druzina” šalju Gradinu u niži rang takmičenja, ostavljaju Parunovac… Trajala u Zoni Zapad (tu temu ne želim i neću da otvaram… ne želim da vredjam nikome inteligenciju, sve se vidi iz priloženog) svi srećni i zadovljni sem Gradine i Mladog radnika, i  tako u krug do nekog novog slučaja “Gradine” i “Mladog radnika”…pitam se Dokle?

Autor: Miroslav Đorđević

Izvor: SrbijaSport.net

Link: http://www.srbijasport.net/vest/31973/bruka-i-sramota-u-poljni

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply