Fudbaleri iz Kruševca prvi na turniru u Španiji!

Osvajači prvog mesta u unified fudbalu u Španiji

Kruševački fudbaleri prvi na turniru u Španiji – Na evropskom turniru u unified fudbalu u španskom gradu Viljareal, reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto u kategoriji od 22 do 29 godina.

Osvajači prvog mesta u unified fudbalu u Španiji

Osvajači prvog mesta u unified fudbalu u Španiji

 

 

Na turniru u Viljarealu su učestvovale 24 ekipe, a Srbiju su predstavljala 12 igrača iz Sportskog društva “Palestra” iz Kruševca, OD kojih osam sa posebnim potrebama.

– U izuzetno jakoj konkurenciji uspeli smo da opravdamo očekivanja i osvojimo prvo. Iza nas su se plasirala dva španska tima, Seuta i Viljareal. Španija je bila dobar domaćin, sve utakmice su bile na pomoćnim terenima čuvenog Viljareala. Ceremonija otvaranja je bila spektakularna, a ukazana nam je posebna čast da zakletvu trenera na otvaranju pročita naš trener Mališa Vasiljević – priča Mirela Milojević, predsednica Sportskog društva “Palestra”.

Posle podela medalja, na ceremoniji zatvaranja turnira, reprezentativac Srbije Danijel Đokić je dobio na poklon dres Fudbalskog kluba Viljareal. On je dres sa potpisima igrača poklonio Sportskom klubu Palestra. Dres će biti uramljen i stajaće u klupskim prostorijama kao sećanje na ovo veliko takmičenje.

Izvor: Blic.rs

Link: http://www.blic.rs/vesti/srbija/krusevacki-fudbaleri-prvi-na-turniru-u-spaniji/05s40ye

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply