FK Napredak poražen od Ukrajinaca na pripremama u Antaliji

fk napredak

Fudbaleri kruševačkog Napretka u četvrtom kontrolnom meču u Antaliji, poraženi od ukrajinskog prvoligaša. Do petka , kada završavaju pripreme, Kruševljani će odigrati još tri pripremna meča.

fk napredak

Umesto drugoligaša Stala iz Alčevska, fudbaleri kruševačkog Napretka odmerili su snage sa mnogo jačom ukrajinskom ekipom Zarije, iz Premijer lige, koja ima i nekoliko reprtezentativaca. Tim iz Luganjska zauzima deveto mesto na tabeli šampionata ove zemlje.

Poraženi su Kruševljani sa 2:0 i to golovima u prvom poluvremenu. Poveli su Ukrajinci u 18. minutu. Posle odbijene lopte od golmana Krznarića, Danilo je bio na pravom mestu. Drugi gol postigao je Homekovski u 24.minutu, a do kraja poluvremena i Napredak je imao dve šanse da izjednači preko Mirosavljevića i Bajića. Do kraja utakmice, Napredak je imao nekoliko izglednih prilika, ali je ostao rezultat iz prvih 45. minuta.

Lider na tabeli Prve lige Srbije, koji u petak završava pripreme u Antaliji, igrao je u sastavu: Krznarić, Udovičić, Janjičić, Bogdan Milošević, Koković, Jeremić, Frimpong, Regan, Žeravica, Nikola Milošević, Gavrić, Bojić, Bajić, trujić i Mirosavljević. Inače, dnevna temperatura u Antaliji je oko 18 stepeni, pa je zato veoma interesantna za pripreme mnogih evropskih klubova.

Što se tiče Marka Paunovića, štopera Napretka koji je pretrpeo dvostruki prelom potkolenice, u duelu sa Dancima, uspešno se oporavlja posle operacije. Po povratku u Srbiju, predstoji mu kontrola na Banjici.

Pogledajte golove sa utakmice:

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply