FK Napredak ima novog trenera, do kraja prvenstva za prvi tim nastupiće samo domaći igrači

Uprava superligaša iz Kruševca zvanično je predstavila novog trenera. Ekipu će u narednom periodu voditi Dragan Ivanović, koji je sa Napretkom potpisao dvogodišnji ugovor.

FK Rad

Sa Ivanovićem stigao je i novi pomoćnik, a to je Trivo Ilić. Sportski direktor Krupevljana Bojan Miladinović je na promociji otkrio planove:

– Posle kratkih pregovora sa iskusnim stručnjakom Draganom Ivanovićem potpisan je ugovor na dve godine. Nadamo se dobrim rezultatima i veliko mi je zadovoljstvo da Šefu poželimo dobrodošlicu, sa nadom da će za vreme koje bude proveo u Napretku napraviti nekoliko mladih igrača koji će imati velike kaijere. Do kraja prvenstva ostalo nam je četiri utakmice, ali se od igrača očekuje da se za to vreme dokažu novom treneru,tako da se očekuje velika ozbiljnost u radu – rekao je Miladinović.

Dragan Ivanović

Foto: MN Press

Novi šef struke Napretka naglasio je da tradicija kruševačkog mezimca obavezuje na dobre rezultate, kao i da je došao u veliki klub.

– Ništa se nije promenilo u mojoj glavi i razmišljanjima o tome kakav status Napredak treba da ima u Srbiji. Prvi put je ispalo dobro što se tiče rezultata i atmosfere. Zadovoljstvo mi je da sam opet u Kruševcu. Navijačima poručujem da će u ova četiri kola Dragan Ivanović sa svojim saradnicima maksimalno ozbiljno pristupiti igri i bodovima. Zahvaljujući predsedniku Marku Miškoviću i uopšte situaciji u klubu, apsolutno je moja sloboda odlučivanja, i po tome je Napredak jedan od retkih klubova u Srbiji, ako ne i jedini – istakao je Ivanović.

Izvor: Srbijadanas.com

Link: https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/zvanicno-superligas-imenovao-novog-trenera-2020-05-11

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply