Fitnes izazov u Kruševcu, 14.06. Trg Kosovskih junaka u 18h, od 17h besplatno merenje sastava tela, na istoj lokaciji

KRUŠEVAC GORI, STIŽE FITNESS HIIT CHALLENGE: Za samo 30 minuta stavićete vaše telo i um na ozbiljne izazove

KRUŠEVAC GORI, STIŽE FITNESS HIIT CHALLENGE: Za samo 30 minuta stavićete vaše telo i um na ozbiljne izazove

Bivša prestonica Srbije, grad Kruševac, u nedelju ,14. juna, biće domaćin najbolje sportske manifestacije Aktivnija Srbija, gde će iskusni rekreativci imati priliku da se oprobaju u Hiit challenge.

U saradnji sa gradom Kruševcom tim Aktivnije Srbije predstaviće se dva treninga, od kojih je jedan osnovni nivo Hiit-Endorphine i napredni nivo Fit Hiit-Aktivnija Srbija.

Hiit challenge je kako mu to ime kaže u osnovi HIIT (High intensity interval training), odnosno visoko-intenzivni trening sa intervalima.

Za samo 30 minuta stavićete vaše telo i um na ozbiljne izazove, a nakon treninga osetićete neverovatan nalet energije i osećaj pobede.

Ovakvim načinom treninga poboljšava se kardiorespiratorna izdržljivost i opšta kondicija, mišićni tonus se povećava, a usled visokog intenziteta vežbanja u anaerobnim uslovima (bez kiseonika) organizam ima potrebu da napravi kompenzaciju i zato posle treninga pojačano troši kiseonik i kalorije tako da se postiže efekat „treniranja i nakon treninga.

U organizaciji Aktivnije Srbije dr. Tamara Stojmenivić, specijalista sportske medicine, organizuje besplatno merenje sastava tela. Saznaj svoje mere, prijavi se i poseti Zonu zdravlja na trgu Kosovskih junaka u 17 sati.

Iskoriti šansu i daj sve od sebe da budeš najbolji! Prijave za trening na www.aktivnijasrbija.rs

Izvor: Kurir.rs
Link: https://www.kurir.rs/zabava/zdravlje/3479769/krusevac-gori-stize-fitness-hiit-challenge-za-samo-30-minuta-stavicete-vase-telo-i-um-na-ozbiljne-izazove
Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply