Drvoseča testerom napao goste kafića u centru Kruševca!

Mladić sa motornom testerom na vratima kafića

DRAMA U KRUŠEVCU – Pobesneli mladić goste u kafiću napao MOTORNOM TESTEROM – U ponedeljak uveče, oko 21 sata, u kafiću „Skver“ u Kruševcu, na uglu Balkanske i Čupićeve ulice, jedan od gostiju motornom testerom napao je grupu mladića!

Mladić sa motornom testerom na vratima kafića

Foto: Privatna arhiva Mladić sa motornom testerom na vratima kafića

Incident su zabeležile kamere koja se nalazi u lokalu i naposredno ispred ulaza u kafić.

Na snimcima dostavljenim redakciji „Blica“ jasno se vidi kako mladić ulazi u kafić sa motornom testerom i stavlja je na sto. Posle kraće rasprave sa momcima koji su sedeli za susednim stolom pali testeru i počinje da im preti. Nakon toga izbija kraća tuča sa bacanjem stolica, a napadnuti momci panično beže ka toaletu.

– Sve je trajalo kratko, možda par minuta. Mladići koji su napadnuti kasnije su rekli da nisu ni poznavali „testeraša“. Ubrzo je došla i policija koja je uzela izjave od prisutnih. Kako smo saznali radi se o sinu  bivšeg policajca iz jednog podjastrebačkog sela. Sa braćom se bavi sečenjem i preprodajom drva. Više članova ove porodice je poznato policiji i imaju krivične dosijee – priča jedan od gostiju u kafiću.

PROČITAJ JOŠ:  U požaru u Kruševcu izgoreo muškarac koji se grejao na sveću, puno vatrogasaca gasilo požar

Radnica koju smo zatekli u kafiću rekla nam je da nije upoznata sa incidentom, a vlasnik „Skvera“ nije bio dostupan.

Foto: Privatna arhiva

Iz Policijske uprave Kruševac su potvrdili da su postupili po prijavi narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu o čemu su obavestili tužilaštvo.

– Nakon prikupljanja svih činjenica i okolnosti događaja protiv vinovnika incidenta biće podnete prekršajne prijave. – navodi se u saopštenju policije.

Izvor: Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply