Druga faza izgradnje Pionirskog parka

Kreće druga faza rekonstrukcije Pionirskog parka u Kruševcu – Do kraja oktobra postavljanje betonske ograde, mobilijara, video nadzora…

Završena je prva faza rekonstrukcije Pionirskog parka u Kruševcu, a u drugoj biće izgrađena nova betonska ograda oko celog parka i vrtića Neven, gde će biti postavljene tri kapije, a na ostalom prostoru biće postavljeno pet kapija, prenosi Radio televizija Kruševac.
Planiran je i video nadzor, završetak posebnog dela za kućne ljubimce, trim staze, mobilijari i fitnes sprave. Biće obnovljena i javna rasveta, a u Balkanskoj ulici i parking prostor.
U planu je i adaptacija zgrade Dečjeg centra Pionirski park, za koju je Kulturni centar Kruševac objavio javni poziv za iznajmljivanje za neku od ugostiteljkskih delatnosti.
Po rečima direktora direkcije za urbanizam i izgradnju Gradske uprave Kruševac Vojkana Tutulića, rok za završetak druge faze radova u Pionirskom parku je kraj oktobra, prenosi RTK.

Firme: Grad Kruševac Direkcija za urbanizam i izgradnju Kruševac Kulturni centar Kruševac Tagovi: Pionirski park Kruševac vrtić Neven Kruševac Dečji centar Pionirski park Vojkan Tutulić Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.

Ekapija

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply