Devojčice iz Hemijske škole u Kruševcu brutalno pretukle školsku drugaricu zbog nadograđenih noktiju! (SNIMAK)

tuca krusevac devojke foto pt

Povod da tinejdžerke zakažu obračun pesnicama bila je svađa prvog dana školske godine. Tri devojke su prvocirale pretučenu učenicu zbog ekstravagantnog oblačenja i nadograđenih noktiju

tuca krusevac devojke foto pt

 

Učenice Hemijske škole, tri devojčice rođene 2000. godine, pretukle su vršnjakinju u tuči organizovanoj prošlog četvrtka ispred teniskih terena u Kruševcu.

– Nemoj da je čupaš N! Nabodi je pesnicom! – čuje se kako posmatrači savetuju crvenokosu devojku dok ona levom pesnicom udara u glavu tinejdžerku sa kovrdžavom, crnom kosom. Snimak traje 96 sekundi i na njemu se, pored četiri učesnice okršaja, vidi i brojna, uglavnom muška, publika.

Snimak tuče kod teniskih terena u Kruševcu je napravljen mobilnim telefonom a prema nezvaničnim saznanjima, postoji i video zapis nastavka obračuna u kojem su akteri iste devojke.

Povod da tinejdžerke zakažu obračun pesnicama bila je svađa prvog dana školske godine. Tri devojke su prvocirale pretučenu učenicu zbog ekstravagantnog oblačenja i nadograđenih noktiju.

Ova devojka, koja živi u naselju „Ujedinjene nacije“, je u boks meču izvukla deblji kraj. Zadobila je povredu nosa i hematom ispod oka i još uvek se nalazi u bolnici. Jedna učesnica tuče trenira boks a druga kik-boks.

– U četvrtak smo imali puno posla jer su đaci iz Građevinske škole došli na „ferku“. Uspeli smo da ih sve razdvojimo ali su devojke zakazale tuču na 500 metara od škole, kod Hale sportova – objašnjava školski policajac Marko Jovanović.

U policiji kažu da su devojčice, u prisustvu roditelja, dale izjave koje će biti prosleđene tužilaštvu i Centru za socijalni rad, a u Hemijskoj školi su zatečeni incidentom.

– Ovakvo iskustvo nismo imali. Neverovatno je da su se trećeg dana škole devojčice koje se praktično i ne poznaju potukle, a povod nisu bili ni momci ni komentari na Fejsbuku. Roditelji i učenice su bili u školi u petak prepodne, a u utorak će dati izjavu jer smo morali da sačekamo izveštaj lekara – ističe Miroljub Petrović, direktor Hemijske škole u Kruševcu.

http://www.youtube.com/watch?v=29USjNvZNIA

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply