Derbi košarkaša Napretka u Kosjeriću

košarkaši_Napretka

Košarkaši kruševačkog Napredak Rubina, sutra u 15.kolu Druge lige, gostuju Crnokosi u Kosjeriću. Utakmica počinje u 18 časova. U ekipi gostuju, posle duže pauze, zbog povrede, igraće Petar Beader.

košarkaši_Napretka

Gostovanje košarkaša Napredak Rubina u Kosjeriću u 15. kolu Druge lige, prilika je za popravni crveno-belih, posle neočekivanog poraza od Spartaka u Subotici. Domaćin, kao i kruševački drugoligaš startovali su sa ambicijama za prva dva mesta, koji omogućavaju povratak u Prvu ligu Srbije. Uz Meridijanu iz Novog Sada, koja je favorit za titulu prvaka i u Kruševac dolazi za 14 dana, kandidati za najbolje su sva tri kluba.

U taboru Napredak Rubina računaju da dva puta zaredom ne mogu da ponove slabu igru. Računaju da je slučaj Subotica bio samo slab dan igrača koji su umesto kolektivne igre, pokušavali solo akcijama sve sami da reše i pogrešili. Opravdano su kritikovani za komotno ponašanje, jer u klubu svi tvrde da imaju prave uslove za život i rad. Do skoro to je bila misaona imenica.

Da li će Napredak Rubin ostvariti 11 pobedu u šampionatu, uz četiri poraza u gostima, videćemo sutra u Kosjeriću, gde meč počinje u 18 časova. Televizija Kruševac emituje snmak u nedelju u 14 časova i 10 minuta, Radio Kruševac povremeno prenosi utakmicu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply