Den Tana najavio sredjivanje gradskog stadiona i izlazak u Evropu!

Novi član upravnog odbora Napretka iz Kruševca je Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana. Istaknuti privrednik iz SAD i saradnik Marka Miškovića, još iz vremena kada je bio predsednik FK Crvena zvezda, došao je u Kruševac da pomogne ovaj projekat NAPREDAK U EVROPI

– Hvala na pozivu, ja sam dugogodišnji sportski radnik, i želja mi je bila da pomognem, pogotovu kada je u pitanju Marko Mišković, moj prijatelj. Smatram da Napredak ima veliki potencijal da se nametne kao jedan od 4 najbolja srpska tima, i bude stalni učesnik evropskih takmičenja, i da postane prepoznatljiv širom Evrope.

– Prvi korak će biti potpisivanje nekoliko ugovora o sponzorstvima sa više kompanija iz SAD. Želimo da svi budu upoznati sa onim šta mi zapravo radimo. Klub je postavljen na zdrave noge, sada je potrebna nadogradnja i stvaranje brenda, poput Zvezde i Partizana.

– Cilj koji bi trebao da zaokruži ovaj period od 5 godina je učešće u Ligi Šampiona. Videli smo da jedan Ludogorec može dosta toga, to je klub iz regije, i ubeđen sam da i Napredak može da napravi za neupućene čudo, naravno, ako svako radi svoj deo posla, najbolje što ume. Promene u fudbalskom savezu, samo mogu da pomognu, pre svega na ravnopravnosti svih klubova, tj. da ne bude privilegovanih.

Da podsetimo ćitaoce da će Den Tana zvanično postati član upravnog odbora Napretka ma vanrednoj skupstini kluba u septembru.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply