Dečijem odeljenju bolnice u Kruševcu uručen prihod od humanitarne utakmice

ZAHVALNOST MEGI I PARTIZANU Dečijem odeljenju bolnice u Kruševcu uručen prihod od humanitarne utakmice – Prihod od humanitarne utakmice košarkaša Mega Leksa i Partizana, odigrane 17. aprila u Kruševcu, uručen je Opštoj bolnici u tom gradu. Na Dečjem odeljenju, ček od 162.000 dinara direktoru bolnice dr Vesni Stević Gajić uručio je pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Predrag Milenković.

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović u dogovoru sa Miškom Ražnatovićem, vlasnikom agencije „Beobasket“, dogovorio je da su Kruševcu odigra humanitarna utakmica između Mega Leksa i Partizana, a da kompletan prihod bude namenjen Dečijem odeljenju Opšte bolnice Kruševac.

Direktor Opšte bolnice dr Vesna Stević Gajić, prilikom uručenja čeka, zahvalila se Gradskoj upravi, KK Mega Leks, KK Partizan i Mišku Ražnatoviću, koji su organizovali i odigrali humanitarnu utakmicu.

– Ova dobijena sredstva iskoristićemo za kupovinu neophodnih aparata, kako bi svi mališani iz Kruševca i sa teritorije Rasinskog okruga imali optimalne uslove za lečenje – rekla je dr Vesna Stević Gajić.

Foto: Grad Kruševac / Promo

Pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Predrag Milenković iskoristio je priliku da se još jednom zahali svima koji su pomogli u organizaciji ovog košarkaškog događaja.

– Zahvaljujem se Mišku Ražnatoviću, igračima, trenerima i rukovodstvu oba kluba, sudijskoj trojci, KK Napredak, Sportskom centru Kruševac, Kulturnom centru Kruševac, Štampariji „Sigraf“, koji su pomogli da se bez ikakve nadoknade i troškova organizuje ova utakmica, a prikupljena sredstva doniraju Dečijem odeljenju – rekao je Milenković.

Događaju je prisustvovao i predsednik Sportskog saveza Kruševac Bojan Obradović, koji je i potpisao Ugovor o donaciji i prenosu sredstava Opštoj bolnici Kruševac.

Foto: Grad Kruševac / Promo

Ukupno je prodato 774 ulaznice po ceni od 200 dinara, a prikupljeno je i dobrovoljnog priloga u iznosu od 7.200, što sve ukupno iznosi 162.000 dinara.

Izvor: Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply