Decenija postojanja Društva za pomoć nedovoljno razvijenim osobama

U novoj zgradi Društva za pomoć nedovoljno razvijenim osobama, na prigodan način obeležen je jubilej 10 godina rada i postojanja Dnevnog boravka.

Prema rečima sekretara ovog društva Ljiljane Mihajlović, do izgradnje novog i savremenog objekta, u polovini zgrade Nacionalne službe za zapošljavanje,nije bilo adekvatnih uslova za rad sa decom, a nisu postojali ni standardi koji postoje danas.

– U protekloj deceniji stvarali smo uslove, napredovali i naši rezultati su vidljivi, naročito nam je drago da su roditelji ove dece zadovoljni i uvek nam pomažu kada zatreba. Novi dnevni boravak pruža deci mnogo više aktivnosti, ona se druže i sa ostalom gradskom decom, druže se i zabavljaju uz edukativne sadržaje. O deci svakodnevno brinu 6 zaposlenih program naših aktivnosti finansira Evropska delegacija do 31 jula ove godine. Nadam se da ćemo i u narednom periodu biti uspešni i da će ova deca biti u trendu naše svakodnevice. Zahvaljujem se u ime svih nas u Društvu,svima koji su nam vremenom pomogli i prepoznali naše potrebe, da na kvalitetan način napravimo dobre rezultate u pogledu rada sa decom, zahvaljujem se i dečjim roditeljima koji su uvek uz nas i prate i pomažu sprovođenje planiranih aktivnosti“, kaže Ljiljana Mihajlović, sekretar društva MNRO u Trsteniku.

Izvor: Rasina net

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply