Dečak (14) šipkom ubio muškarca koji je tražio da ga oralno zadovolji!

Najnovija vest

Policija trenutno obavlja uviđaj ubistva, i saslušava osumnjičenog dečaka. Telo ubijenog Jovice A. (55) nađeno je jutros na starom kruševačkom groblju, o čemu je odmah obaveštena policija

Najnovija vest

Maloletnik (14) iz Kruševca danas je, ubio muškarca starog 55 godina, a koji je od dečaka tražio da ga oralno zadovoljava.

Kako se nezvanično saznaje, policija trenutno obavlja uviđaj ubistva, i saslušava osumnjičenog dečaka. Telo ubijenog nađeno je jutros na starom kruševačkom groblju, o čemu je odmah obaveštena policija. „Odmah je obavljen uviđaj. Muškarac je ubijen udarcima metalne šipke u glavu.

Njegovo telo je poslato na obdukciju“, kaže izvor iz MUP Srbije. Policija je zatim utvrdila da se radi o Jovici A. koji je iz Kruševca, a ubrzo zatim je priveden i 14-godišnji dečak, koji se sumnjiči za ubistvo. Osumnjičeni je, prema nezvaničnim saznanjima priznao zločin, tvrdeći da je Jovica od njega tražio da ga oralno zadovoljava, zbog čega se i odlučio na ubistvo…

Osumnjičeni je inače u poslednje dve godine često bio privođen u policiju zbog drskih krađa, o čemu je obavešten Centar za socijalni rad.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply