Fudbalski sudija Dalibor Đurđević najbolji sportista Kruševca u 2014. godini?

đurđević dalibor sudija kruševac

Fudbalski savez Srbije je na svojoj godišnjoj svečanosti proglasio najbolje fudbalske radnike u 2014. godini. Među dobitnicima je i najbolji kruševački sudija svih vremena Dalibor Đurđević, sudija međunarodnih utakmica, koji zajedno sa Miloradom Mažićem sudi utakmice Lige šampiona.

đurđević dalibor sudija kruševac

Samo odabrani fudbaleri, sudije i sportski radnici su proglašeni za najboljima u Srbiji. Među nagrađenima je i fudbalski sudija Milorad Mažić i Vrbasa i njegovi pomoćnici Milovan Ristić iz Beograda i najbolji kruševački sudija Dalibor Đurđević. Njima je Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, uručio Zlatnu pištaljku, najveće priznanje koje se može dobiti u Srbiji.

Ova sudijska ekipa je delila pravdu na Prvenstvu sveta u Brazilu, a sudili su puno značajnih utakmica Lige šampiona u ovoj i prethodnoj sezoni.

Očekuje se da Sportski savez Kruševca ovog fudbalskog sudiju, Dalibora Đurđevića, na predlog Fudbalskog saveza grada Kruševca, proglasi u svom godišnjem odabiru najboljih sportista, za najboljeg sportistu Kruševca, jer je ubedljivo najviše postigao u sportskim okvirima u ovoj godini.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply