CRNI HUMOR neobrazovanih političara sa sumnjivim diplomama: Gašić se telepromptuje, Palma je bio u Dubajiu u Evropi, Nikolić ne zna broj telefona društvene mreže!

Gašić se telepromptuje

Ministar odbrane Bratislav Gašić u utorak uveče gostovao je na RTS-u gde je govorio o padu helikoptera, ali i otkrio kako on nije mogao da putuje iz Kruševca. Nije mogao da se „telepromptuje“ iz Kruševca…

Gašić se telepromptuje

Ministar Branislav Gašić je doneo dokaz da je, kada je i kako stigao iz Kruševca za Beograd kobne večeri. U žaru potrage za istinom, on je rekao da nije mogao da se „telepromptuje“ iz Kruševca.

 

Jasno je da se ministar malo zbunio, hteo je da se teleportuje, ali šta sad… Lapsus je u roku od nekoliko minuta zapalio društvene mreže u Srbiji.

Prva reagovanja pojavila su se na Tviteru, a zatim je i na Jutjubu osvanuo deo snimka emisije u kojoj Gašić, govoreći o padu helikoptera VS i tome da li je bio u Beogradu da ga dočeka voditeljki rekao: „Ja sam bio jasan malopre… Jedino da se telepromptujem iz Kruševca“.

Ipak, tviteraši mu to nisu oprostili, a vrlo je moguće da će zbog svoje popularnosti ova reč uskoro ući u srpski vokabular.

Ministar je verovatno mislio na teleportaciju – u stvarnom svetu još neizmišljeni, ali dobro poznat vid transporta u „Zvezdanim stazama“ – međutim izgleda da se zbunio.

 

Srećom, predsednik Srbije koristi društvene mreže, pa kada nađu telefonski broj mogu da pozovu i pitaju ljude kako se to radi. Samo da ministar ne završi u „evropskom gradu Dubaiju“, kako reče Dragan Marković Palma.

Ne, ne, nismo odlepili. Narodni poslanik Dragan Marković Palma održao nam je predavanje o estetici savremene arhitekture, i objasnio kakav utisak je na njega u Dubaiju ostavila zgrada Burdž Kalifa, koja je najviša zgrada u Evropi.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply