Ceca pevala na dočeku nove 2016. godine na trgu u Kruševcu pred oko 5000 posetilaca

Ceca Ražnatović u Kruševcu pevala pred više od 30.000 ljudi

NOVA GODINA U KRUŠEVCU – Ceca pevala pred oko 5000 ljudi – Više od 3500 Kruševljana dočekalo je Novu 2016. godinu u izvanrednoj atmosferi uz folk divu Cecu Ražnatović na Trgu kosovskih junaka koja im je prva uputila čestitku, zajedno sa još oko 500 posetilaca iz Bugarske, Makedonije i okolnih gradova.

Ceca Ražnatović u Kruševcu pevala pred više od 30.000 ljudi

Ceca Ražnatović u Kruševcu pevala pred više od 30.000 ljudi

 

– Želim vam puno zdravlja , sreće i ljubavi u Novoj godini! Hvala mom prijatelju Bati Gašiću jer je insistirao da nastupim u Kruševcu – kazala je Ceca čestitajući Novu godinu Kruševljanima a potom zapevala „Poziv“.

Cecin nastup je počeo u 22.40 poznatim hitom „Nagovori“ a zatim su se ređale dobro poznate numere „Beograd“, „Kukavica“, „Nevalja“ i druge uz koje je publika horski pevala.

Uprkos tome što se temperatura spustila na minus deset ispod, atmosfera u centru Kruševca je odlična. Gradjani su se zagrejali uz pomoć kuvanog vina i vruće rakije koju služe pripadnici Vojske Srbije.

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović

Pre novogodišnjeg koncerta, Ceca je za „Blic“ rekla da je imala poziv da večeras nastupa u Beogradu ali da su „Čarapani bili brži“ a otkrila je šta je poželela u Novoj godini.

Novogodišnji koncert trajao je više od dva sata

Novogodišnji koncert trajao je više od dva sata

– U Beogradu sam nastupala više puta a htela sam da pevam u gradu u kojem nisam nastupala više od 20 godina. Svim Kruševljanima i drugim građanima Srbije želim mir, blagostanje, napredak, mnogo ljubavi, zadovoljstvo na svim licima. To želim i celoj Srbiji. Da svi budemo srećni, nasmejani i zadovoljni. – istakla je Ceca i dodala:

Trg kosovski junaka, Kruševac

Trg kosovski junaka, Kruševac

– U narednoj godini na životnom planu želim sve najbolje za moju porodicu. Trudiću se da završim novi album ali nismo vezani rokovima. Ima iza sebe puno albuma, slušanih pesama i nije poenta da samo izbacim album već da pesme budu kvalitetne, da se dopadnu mojoj publici – rekla je Ceca.

 

Vest je preuzeta sa Blic.rs portala.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply