Ceca pevala na dočeku nove 2016. godine na trgu u Kruševcu pred oko 5000 posetilaca

Ceca Ražnatović u Kruševcu pevala pred više od 30.000 ljudi

NOVA GODINA U KRUŠEVCU – Ceca pevala pred oko 5000 ljudi – Više od 3500 Kruševljana dočekalo je Novu 2016. godinu u izvanrednoj atmosferi uz folk divu Cecu Ražnatović na Trgu kosovskih junaka koja im je prva uputila čestitku, zajedno sa još oko 500 posetilaca iz Bugarske, Makedonije i okolnih gradova.

Ceca Ražnatović u Kruševcu pevala pred više od 30.000 ljudi

Ceca Ražnatović u Kruševcu pevala pred više od 30.000 ljudi

 

– Želim vam puno zdravlja , sreće i ljubavi u Novoj godini! Hvala mom prijatelju Bati Gašiću jer je insistirao da nastupim u Kruševcu – kazala je Ceca čestitajući Novu godinu Kruševljanima a potom zapevala „Poziv“.

Cecin nastup je počeo u 22.40 poznatim hitom „Nagovori“ a zatim su se ređale dobro poznate numere „Beograd“, „Kukavica“, „Nevalja“ i druge uz koje je publika horski pevala.

Uprkos tome što se temperatura spustila na minus deset ispod, atmosfera u centru Kruševca je odlična. Gradjani su se zagrejali uz pomoć kuvanog vina i vruće rakije koju služe pripadnici Vojske Srbije.

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović

Pre novogodišnjeg koncerta, Ceca je za „Blic“ rekla da je imala poziv da večeras nastupa u Beogradu ali da su „Čarapani bili brži“ a otkrila je šta je poželela u Novoj godini.

PROČITAJ JOŠ:  Fabrika PPT Armature iz Aleksandrovca obustavila rad na dve nedelje zbog masovne zaraze radnika Korona virusom

Novogodišnji koncert trajao je više od dva sata

Novogodišnji koncert trajao je više od dva sata

– U Beogradu sam nastupala više puta a htela sam da pevam u gradu u kojem nisam nastupala više od 20 godina. Svim Kruševljanima i drugim građanima Srbije želim mir, blagostanje, napredak, mnogo ljubavi, zadovoljstvo na svim licima. To želim i celoj Srbiji. Da svi budemo srećni, nasmejani i zadovoljni. – istakla je Ceca i dodala:

Trg kosovski junaka, Kruševac

Trg kosovski junaka, Kruševac

– U narednoj godini na životnom planu želim sve najbolje za moju porodicu. Trudiću se da završim novi album ali nismo vezani rokovima. Ima iza sebe puno albuma, slušanih pesama i nije poenta da samo izbacim album već da pesme budu kvalitetne, da se dopadnu mojoj publici – rekla je Ceca.

 

Vest je preuzeta sa Blic.rs portala.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply