Car Lazar Kruševac odbojkaški klub

Odbojkaški klub Car Lazar Kruševac

Odbojkaški klub Car Lazar je nastao 20. juna 2009. godine, a za cilj je imao da priliku za takmičenje kao i dobar rad podari mladim odbojkašima. Muška ekipa Car Lazara je bila učesnik lige Raškog okruga i u sezoni 2009. osvojila je 4. mesto sa najmlađim sastavom u ligi.

Odbojkaški klub Car Lazar Kruševac

Nakon godinu dana pauze usled fuzije, Car Lazar se vraća svojim počecima i nastavku građenja svog imidža klub kvalitetnog rada u svim uzrasnim nivoima.

Danas, odbojkaški klub Car Lazar Kruševac je je fukcionalna sportka organizacija koja u svom sastavu ima sledeće ekipe:

  • Muška senorska ekipa
  • Ženska seniorska ekipa
  • Muška kadetska ekipa
  • Ženska kadetska ekipa
  • Škola odbojke

U svim strukturama našeg kluba nalaze se ljudi koji pre svega vole odbojku, rade u interesu odbojke i cilj kluba je da u Kruševcu opet postoji kvalitetan klub sa kvalitetnim radom i zdravom atmosferom.

Odbojkaški klub ”Car Lazar” nudi mogućnost učenja odbojke kao i učestvovanje u takmičenjima raznih uzrasnih kategorija i selekcija. Od odbojkaškog zabavišta do ligaškog takmičenja!

Naš klub pre svega nudi kvalitetan rad i zdravu prijateljsku atmosferu kao i visoko profesionalan nivo treninga i odbojkaškog obrazovanja! Otvoreni za saradnju, uposlenih ruku, trudimo se da naš klub dovedemo do nivoa kada će se ime našeg odbojkaškog kluba pominjati sa ponosom!

Izvor: 037 Ks portal, Facebook stranica kluba Car Lazar

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply