Bugarski štoper Martin Kavdanski, bivši štoper Škendije na probi u FK Napretku

Superligašu iz Kruševca priključio se još jedan fudbaler koji će do kraja prvog dela priprema pokušati da se nametne treneru Slavku Matiću.

Fudbaleri Napretka obavljaju prvu fazu priprema za prolećni deo sezone u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi gde su danas odigrali još jednu kontrolnu utakmicu.

Kruševljani su remizirali sa Omladincem iz Starih Banovaca (1:1) a strelac jedinog gola za Napredak bio je Nikola Trujić. Današnji kontrolni susret bio je dobra prilika da trener Matić isproba igrače koji figuriraju kao potencijalna pojačanja.

Taj spisak potencijalnih pojačanja od juče je proširen za još jedno ime. U pitanju je bugarski štoper Martin Kavdanski (27) koji je karijeru gradio u klubovima iz zemlje u kojoj je rođen (Levski, Slavija Sofija, Loko Plovdiv, Černomorec) a nastupao je još za francuski Mec i makedonsku Škendiju.

Bugarin je u petak imao priliku da pokaže deo svog potencijala a stručni štab će u nastavku priprema odlučiti da li je Kavdanski igrač sa kojim vredi potpisati dugoročni ugovor.

Narednu kontrolnu utakmicu „Čarapani“ igraju u nedelju, 1. februara, protiv novosadskog Proletera.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply