Bratislav Gašić uselio u novu kuću porodicu Dogandžić iz Kruševca

Gašić uručio ključeve porodici Dogandžić iz Kruševca

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić uručio je ključeve novoizgrađene kuće porodici Dogandžić Kosić iz Kruševca, koja je do sada živela u veoma teškim uslovima.

Gašić uručio ključeve porodici Dogandžić iz Kruševca

 

Ministar Gašić je rekao da su pre dva meseca, obećali toj porodici da će obezbediti mnogo bolje uslove za život, navodeći da su sredstva za izgradnju kuće u kruševačkom naselju Bare, obezbedili članovi Srpske napredne stranke.

 

Nakon emitovanja priloga na televiziji o teškom životu članova ovog domaćinstva, Gašić je najpre obišao porodicu Dogandžić i obećao novi dom do 1. novembra.

„Uspeli smo da privedemo kraju ovaj posao. Hvala svim članovima SNS. Na ovaj način, mi pokazujemo koliko smo različiti od onih koji su vodili zemlju do 2012. ngodine i mislili samo kako da uzmu od naroda. Za razliku od njih, mi pokazujemo da smo uvek uz svoj narod“, rekao je Gašić.

Prema njegovim rečima, naprednjaci će nastaviti da pomažu ugroženim porodicama, najavljujući da će 3. novembra porodici iz Majdanpeka, uručiti ključeve novog stana.

„Posle toga, idemo u Loznicu da pomognemo još jednoj porodici koja teško živi“, najavio je potpredsednik SNS.

Inače, tročlana porodica Dogandžić iz Kruševca imala je privremeni smeštaj u Domu za decu bez roditeljskog staranja „„Jefimija““, odnosno u Gerontološkom centru.

Porodica Dogandžić Kosić je živela od 8.000 dinara socijalne pomoći.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply