Bratislav Gašić najavio izgradnju Moskovskog parka na mestu Pionirskog parka!

Bratislav Gašić

RENOVIRANJE PIONIRSKOG PARKA Gašić pravi moskovski park u Kruševcu – Pionirski park u Kruševcu dobiće uskoro novi izgled, po ugledu na park koji je u Rusiji video Bratislav Gašić, najavili su kruševački naprednjaci.

Bratislav Gašić

Bratislav Gašić, Foto: S. Milenković

– Bratislav Gašić se postarao i obezbedio sredstva za kompletno renoviranje Pionirskog parka. Prilikom boravka u Moskvi primetio je jedan park koji želi da preslika ovde jer ništa nije dovoljno dobro ako nije najbolje za Kruševac – istakla je na konferenciji za novinare Jovana Dunjić, odbornica SNS-a.

Dunjićeva je najavila da će “park biti rekonstruisan sredstvima koja će biti obezbeđena donacijama”. Inicijativu za obnovu Pionirskog parka, koji je u očajnom stanju, pokrenuli su još pre dve godine građani koji žive u blizini. Nedavno je inicijativa ponovo zaživela i na Kruševac Info web sajtu i Fejsbuk stranici, a rezultati će biti vidljivi uskoro, nadamo se.

Pitanje je samo ima li Kruševac arhitekte i odgovorne koji samostalno mogu predložiti način sređivanja pojedinih delova grada? Ili se o svemu pita jedan čovek, koji nema nikakvu funkciju u lokalnoj samoupravi ili državnom rukovodstvu, a možete pretpostaviti koji!

PROČITAJ JOŠ:  Fabrika PPT Armature iz Aleksandrovca obustavila rad na dve nedelje zbog masovne zaraze radnika Korona virusom

Izvor: Alo.rs

Link: http://www.alo.rs/gasic-pravi-moskovski-park-u-krusevcu/75004

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply