Bolest sa nazivom „kult Gašića“ zavladala među pristalicama SNS-a!

Pristalice bivšeg gradonačelnika i ministra odbrane u fejsbuk „ofanzivi“. Internet se „usijao“ od podrške i poziva premijeru Vučiću da promeni odluku

OSIM podrške koja iz grada na Rasini gotovo fanatično stiže bivšem gradonačelniku, pristalice ministra odbrane čiju je smenu najavio Aleksandar Vučić – zato što je nepristojnom izjavom uvredio novinarku B 92, Zlatiju Labović – sve masovnije otvaraju fejsbuk-stranice posvećene Bratislavu Gašiću, pokreću grupe obožavalaca, mole premijera da promeni odluku…

Umesto ličnih, na profilima se objavljuju Gašićeve fotografije, živo komentarišu slike iz perioda kada je vodio grad, a stranica pod nazivom „Gašićatori – svi koji pružaju podršku ministru odbrane“ – iako aktivna mesecima unazad – sada je „prebukirana“ objavama.

„Pravda za Gašića“, „Najlepši naš Bata“, „Hvala na svemu što si učinio za svoju Čarapaniju“… samo su neke od poruka, a na privatnim profilima pristalica i članova SNS on se, čak, upoređuje i sa suncem. Istovremeno, napada se novinarka, a incidentna izjava ocenjuje kao geg i – neshvaćena šala!

– O njemu i njegovim uspesima mogli bismo da pričamo danima, a njegovim delima Kruševljani će biti okruženi generacijama – smatra Ivan Manojlović, član Saveta za informisanje Gradskog odbora SNS, koji je pročitao saopštenje od čijeg se sadržaja centrala stranke ekspresno ogradila!

– Gašićevi sledbenici grade kult ličnosti, a ovo što je preplavilo „Fejsbuk“ je suludo… U Kruševcu nema novih radnih mesta, stara se zatvaraju, pa je verovatno reč o pristalicama koje je on zaposlio ili privatno zadužio, po ko zna kojoj „liniji“ – kaže Saša Miladinović, potpredsednik Gradskog odbora DS.

REALNOST

GAŠIĆ je apsolutni rekorder po broju priznanja u rodnom kraju. Nagradile su ga lokalne vlasti, Kulturni centar, Regionalna privredna komora, više opština u Rasinskom okrugu, a omladinci SNS su mu dodelili povelju – srebrnjak s njegovim likom – i zahvalnicu kojom je proglašen „vitezom prvog reda“ za „uložen trud, energiju, harizmu, ambiciju, šarm i svestrani doprinos u napredovanju SNS i prezentiranje grada u najlepšem svetlu“. Kult potpredsednika SNS „začinila“ je i pesma lokalnog muzičara Triše, pod nazivom „Gašiću, care“.

{source}
<iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x3h9311?autoPlay=1″ allowfullscreen></iframe><br /><a href=“http://www.dailymotion.com/video/x3h9311_bratislav-gasic-volim-novinarke-koje-ovako-lako-kleknu_people“ target=“_blank“>Bratislav Ga&scaron;ić – Volim novinarke koje ovako…</a> <i>by <a href=“http://www.dailymotion.com/rijalititv“ target=“_blank“>rijalititv</a></i>
{/source}

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply