Biciklista povredio glavu kada je naleteo na pešaka koji je pretrčavao ulicu!

Biciklista povredio glavu kada je naleteo na pešaka! D. B. (70) je upravljao biciklom iz pravca kasarne Car Lazar prema Gazimestanskom trgu u Kruševcu kada je ispred njega istrčao mladić S. S. star oko 20 godina

 

KRUŠEVAC- Biciklista D. B. (70) povređen je u bizarnom “sudaru” koji se dogodio danas nešto posle 13 sati u Jugbogdanovoj ulici kod Autobuske stanice u Kruševcu, saznaju “Novosti”.

 

Nesrećni Kruševljanin upravljao je biciklom iz pravca kasarne Car Lazar prema Gazimestanskom trgu kada je ispred njega istrčao mladić S. S. star oko 20 godina.

U direktnom “sudaru” bicikliste i pešaka, koji je pretrčavao ulicu deblji kraj je izvukao penzioner koji se prevrnuo zajedno sa biciklom i glavom direktno udario u zemlju. Lokva krvi nasred puta svedoči o silini tog pada.

– Primetio sam gužvu i galamu i videli smo da je čovek pao, da je dečko pokušao da ga podigne ali nije uspeo – svedoči za “Novosti” Dragan Đorđević, taksista “Olimpa”, koji je sa kolegama odmah potrčao da pripomogne. – Čovek je ležao na putu bez svesti, iz glave, iznad desnog uha curila mu je krv. Poneo sam sa sobom flašu vode i pokušavao da ga osvestim.

Medicinari hitne pomoći brzo su došli na lice mesta i D. B. je počeo da dolazi sebi, posle čega je pristigla i policija. Pešak je zadobio samo ogrebotine na ruci, ali je penzioner zbrinut na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice. Prognoze su dobre budući da su konstatovane lakše povrede.

– Razumem da neko ne podnosi krv, ali je neverovatno da su drugi vozači samo zaobilazili mesto nesreće i niko nije zastao da pomogne čoveku koji je ležao na putu – napominje požrtvovani taksista.

Izvir: Novosti.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply