Autoput Pojate-Preljina najbitnija investicija za razvoj Rasinskog okruga

Načelnik rasinskog upravnog okruga predstavlja Vladu Srbije ali istovremeno i zastupa interese lokalnih samouprava u Vladi. Zato je od ključne važnosti da sve lokalane zajednice na području Rasinskog okruga usaglase svoje programe i planove razvoja kako bi smo dobili punu podršku Vlade, jer u narednoj  godini očekuje nas jedna od najbitnijih infrastrukturnih investicija za razvoj ovog kraja, početak  izgradnje auto puta Pojate – Preljina, izjavio je za Radio televiziju Kruševac načelnik Rasinskog upravnog okruga Branislav Vesić.

Dinamiziranje privrednih aktivnosti i novo zapošljavanje apsolutni su prioritetu u 2013. godini. Prva obaveza svih političkih struktura je da podstakne i maksimalno olakša  realizaciju investicija na ovom području, naglasio je Vesić.

Jedna od uloga Rasinskog  upravnog okruga je i da izkoordinira programe i planove loklanih zajednica na ovom području kako bi se obezbedila puna podrška republičke Vlade  ali i da se olakša početak izgradnje jedne od najvažnijih infrastrukturnih investicija za Okrug, auto puta Pojate -Preljina.

Takodje će se analizirazti i pratiti rad preduzeća u restrukturiranju kako bi se, kroz odgovajaće programe ali i kadrovskom politikom, ovim kolektivima omogićio povratak na tržišno poslovanje, što je jedan od prioriteta u Rasinskom okrugu, istakao je načelnik Vesić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply