Atentatori na Borka Stefanovića identifikovani, dvojica uhapšenih, za ostalima se traga!

Predsednik države Aleksandar Vučić, kao portparol policije, saopštio da su identifikovani i uhapšeni napadači na Borka Stefanovića, traga se za još nekim identifikovanim napaačima

Vučić: Uhapšeni napadači na Borka Stefanovića Izvor: Tanjug/Zoran Žestć

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da su uhapšene osobe koje su napale u Kruševcu lidera Levice Srbije i jednog od osnivača Saveza za Srbiju Borka Stefanovića i još dvojicu aktivista Levice. Policija još nije potvrdila ovu informaciju.

„Država je reagovala hitno i obavila svoj posao i pokazala da Srbija nije banana država u kojoj možete bilo koga da udarate zbog bilo čega„, rekao je Vučič na konferenciji za novinare u Beogradu upitan o incidentu u Kruševcu.

On je kazao da nema pravo da se zalaže za što oštriju kaznu jer bi to bilo mešanje u nezavisnost pravosudja.

On je istakao i da Srbija mora da bude zemlja u kojoj se poštuju ljudska prava i slobode i na različita mišljenja i pravo na javno okupljanje.

Vučić je kazao i da su Stefanović i još dva mladića zadobili lakše povrede.

Policija još nije potvrdila hapšenje napadača na Stefanovića. Prema poslednjem saopštenju MUP-a, policija preduzima sve neophodne mere i radnje u cilju pronalaska i identifikacije napadača, i o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Izvor: N1.tv

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply