Asvaltirana ulica do kuće gradonačelnikovih roditelja u Šavranu

Savrane2

U naseljenom mestu Šavrane u toku su završni radovi na asfaltiranju dve ulice. Tim povodom gradonačelnik Bratislav Gašić i direktor JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ Rade Nikolić, kao i predstavnici izvođača radova – PP „Tehnogradnja“ obišli su lokaciju.

Savrane2

Vrednost ove investicije je 10,6 miliona dinara – sredstva obezbeđena u budzetu Grada, a ukupna dužina asfaltiranih ulica je 630 metara.

„Grad Kruševac i lokalna samouprava čine sve da omoguće ravnomeran razvoj grada i sela. Uradićemo sve da što više naseljenih mesta dobiju asfalt i sve druge infrastrukturne potrebe za savremen način života“, rekao je gradonačelnik Bratislav Gašić.

Veliki broj meštana Šavrana je razgovarao sa Gradonačelnikom, gde su u međusobnom razgovoru mogli da čuju sve o problemima i planovima za ovo naseljeno mesto.

Savrane1

Gašić je, u razgovoru sa meštanima, obećao pomoć lokalne samouprave i u narednom periodu, apostrofirajući kao jedan od prioriteta izgradnju mosta na Rasini. Na pitanje novinara da li su tačne spekulacije da će, nakon rekonstrukcije Vlade, preuzeti neko od ministarskih mesta, gradonačelnik Gašić je rekao:

Drago mi je kao čoveku da se tolika polemika vodi, ali ono što je mnogo bitnije jeste da grad Kruševac mora da živi. Bez obzira kakve ja zadatke u budućnosti dobijao, Kruševac je moj grad i moram građanima Kruševca da pomognem sa te pozicije – istakao je Bratislav Gašić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply