Ambasador Indonezije posetio korporaciju Trajal

Trajal_Indonezija

Njegova Ekselencija ambasador Indonezije Samjuel Samson, sa saradnicima, posetio je danas Trajal korporaciju i u razgovoru sa direktorom Hristom Krušarskim dogovorio proširenje saradnje i zajednički nastup na evropskom tržištu.

Trajal_Indonezija

Indonezija ima 250 miliona stanovnika, veliku potrebu ne samo za gumama, već i drugim proizvodima Trajala, a višedecenijske prijateljske odnose obnavljamo zahvaljujući rukovodstvu Grada Kruševca, izjavio je za kruševačke medije ambasador Samson, koji je bio gost Kruševca na svečanosti povodom Dana Vojske Srbije.

Uvoz kaučuka i drugih prirodnih, ali i sintetičkih sirovina iz Indonezije, ulaganje indonežanskih investitora u poslove Trajala, razmena tehnoloških znanja, zajedničko zatvaranje poslova u proizvodnji i distribuciji aktivnog uglja na evropskom tržištu, neke su od oblasti poslovanja na relaciji Korporacija Trajal – Džakarta, koju je nedavno već posetio direktor Hristo Krušarski, koji je posetom amabasadora i saradnjom sa kruševačkom lokalnom samoupravom više nego zadovoljan.

Efekti privredno-ekonomske saradnje sa dalekoistočnim zemljama, na čemu se intenzivno radi, kao i sa Belorusijom – tek se očekuju, rekao je zamenik gradonačelnika Siniša Maksimović. Delegacija iz Indonezije posetila je proizvodne pogone Trajala i izložbenu salu a tokom dana nastavljeni su razgovori o mogućnostima privredne saradnje u oba smera, u čemu u ime Grada učestvuje zamenik gradonačelnika Kruševca Siniša Maksimović.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply