Akcija JKP Kruševac na Staroj zelenoj pijaci

JKP_Krusevac

Direktor JKP Kruševac Boban Kostić sa svojim najbližim saradnicima jutros je na Staroj zelenoj pijaci razgovarao sa Kruševljanima o kvalitetu usluga ovog preduzeća. Sugrađani su imali reči hvale a ovakvu praksu sprovodiće jednom nedeljno na najprometnijim lokacijama u gradu. Kako su najavili, ovaj tim JKP-a sledećeg četvrtka u prepodnevnim satima biće na Novoj zelenoj pijaci.

JKP_Krusevac

Na ovaj način Javno komunalno predzeće želi da bude u stalnom kontaktu sa sugrađanima i direktno od njih sazna da li su i koliko zadovoljni njihovim uslugama, da li imaju zamerke kao i da čuju njihove predloge kako da poboljšaju rad. „Smatram da JKP Kruševac, kao i ostala javna i komunalna preduzeće, treba da budu servis građana i da saslušaju sve njihove i primedbe i pohvale„, rekao je Boban Kostić, direktor JKP Kruševac dodajući da će biti na terenu onoliko koliko to sugrađani budu želeli.

Susreti sa građanima biće organizovani jednom nedeljno na najprometnijim lokacijama u gradu, a osim direktora Kostića u timu će biti i rukovodioci svih radnih jedinica u Javnom komunalnom preduzeću. Sledećeg četvrtka u prepodnevnim satima Kruševljani koji se zateknu kod Nove zelene pijace moći će da iznesu pohvale i primedbe na rad ovog preduzeća.

Izvor RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply