Zida li gradski većnik Žarko Anđelković nelegalno-bez građevinske dozvole ćevabdžinicu na mestu bivšeg kafea „Ring“?

Zarko Andjelkovic - nelegalna cevabdzinica

Zida li zaista gradski većnik Žarko Anđelković bez građevinske dozvole ćevabdžinicu na mestu nekadašnjeg kafića Ring kod Kosturnice? Vođeni informacijama građana da gradski većnik Žarko Anđelković (o kome smo puno pisali u prethodnim godinama na osnovu svedočenja sugrađana) gradi ćevabdžinicu, a bez građevinske dozvole i na javnom zemljištu na mestu gde je prethodno srušen kafe Ring, malo smo istraživali i naišli na zid ćutanja kod svih institucija, što nas navodi na zaključak da se sve obavlja nelegalno.

Zarko Andjelkovic - nelegalna cevabdzinica

Više čitalaca Kruševac Info web sajta nam se obratilo sa molbom da ispitamo šta se zida na mestu nekadašnjeg kafea Ring kod Kosturnice, s obzirom da je krajem 2010. godine kafe Ring srušen jer se nalazio bez dozvole na gradskom zemljištu, a o čemu smo pisali (Selektivno rušenje objekata sa gradskog zemljišta – Ring, ABC, itd…). Još tada je bilo indikativno da su srušena samo dve bašte lokala sa gradskog zemljišta, iako ih je na desetine u Kruševcu takođe na gradskom zemljištu a da niko nije ni pomislio da je trebalo rušiti. Došlo se do zaključka da je bila politička odluka srušiti kafe Ring i ABC.

Sada, posle 4 godine od rušenja kafea Ring, na istom mestu ponovo „niče“ novi objekat, i to bez table ko gradi, šta se gradi, bez odgovornih lica – projektanta, izvođača, finansijera, vlasnika, itd, što je obaveza po Zakonu o izgradnji, da postoji za sve objekte koji se grade.

U razgovoru sa odgovorinima u graskoj upravi smo do informacije da pomenuti objekat gradi gradski većnik Žarko Anđelković, poznat po nadimku Žare Magare. Na naše insistiranje da li gradski većnik Žarko Anđelković ima građevinsku dozvolu ostali smo uskraćeni za odgovor.

Pitali smo i ko je gradskom većniku dozvolio izgradnju na tom mestu, s obzirom da je prethodni objekat, ili kako god da nazovemo baštu kafića, srušen sa obrazloženjem da je na gradskom zemljištu, ni za to pitanje nismo dobili odgovor, svi nadležni su samo slezali ramenima, jer nisu imali odgovor niti papir na kome je dozvola ili makar odluka gradske Skupštine u davanje na korišćenje gradskog zemljišta.

Odavde se izvodi zaključak da gradski većnik svojom pozicijom u gradskoj upravi onemogućava vršenje poslova gradskog građevinskog inspektora i da gradi bez dozvole.

 

O potpredsedniku Jedinstvene Srbije u Kruševcu i gradskom većniku Žarko Anđelkoviću smo već pisali u više navrata, a na osnovu tekstova koje je za Kruševac Info napisao naš sugrađanin Gradimir Nikolić – Grada Familija, u kome je izneo dosta kriminalnih radnji ovog čoveka, o tome ko upravlja ovim gradom:

Pismo čitalaca – prevaranti vladaju u Kruševcu – JS gradski većnik

Pismo čitalaca – prevaranti vladaju u Kruševcu – JS gradski većnik – NASTAVAK

ZLOUPOTREBA – Gola istina o funkcionerima Jedinstvene Srbije u Kruševcu – TREĆI NASTAVAK

 

A mi možemo samo postaviti pitanje, hoće li neko stati na put bahatim gradskim čelnicima?

A neko će se možda nekada i setiti da odgovori, ili nešto da preduzme povodom svih ovih nepravilnosti!!!

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply