ZAVRŠENO PRVENSTVO KOMANDE ZA OBUKU VS, Pobedila ekipa domaćina

Foto: Sofija Babović

ZAVRŠENO PRVENSTVO KOMANDE ZA OBUKU VS: Pobedila ekipa domaćina

Ekipa Kruševac pobedila je na 6.Sportsko prvenstvo Komande za obuku Vojske Srbije, koja se na više borilišta u gradu i okolini održavala od 12. do 16.juna

 Foto: Sofija Babović

Foto: Sofija Babović

KRUŠEVAC – EKIPA Kruševac pobedila je na 6.Sportsko prvenstvo Komande za obuku Vojske Srbije, koja se na više borilišta u gradu i okolini održavala od 12. do 16.juna. Sportisti u uniformama koji službuju u kruševačkom garnizonu sa najviše priznanja po disciplinama trijumfovali su ispred timova iz Valjeva i Leskovca, koji su izborili drugo, odnosno treće mesto.

-Ostvareni su odlični sportski rezultati koji predstavljaju svojevrsnu potvrdu da se sport i fizičko osposobljavanje vraćaju u Vojsku Srbije na mesto koje im pripada, a da se posebno neguju u Komandi za obuku – ocenjuje upravo završeni šampionat general-potpukovnik Đokica Petrović, komandat Komande za obuku VS. – Borbenost, visoka motivisanost i sportska požrtvovanost uz dostojanstveno i fer-ponašanje na borilištima predstavljaju primer kako predstavnici Komande treba da se bore za svoju jedinicu.

Ekipa iz Sombora dobitnik je priznanja za fer-plej, a u Komandi napominju da su pored ekipnih, ostvareni i veoma zapaženi individualni rezutlati,od koje neki imaju nacionalnu vrednost. Više od 300 takmičara iz osam ekipa učestvovalo je na prvenstvu i odmerilo snage u vojnom višeboju(poligon, plivanje, streljaštvo, kros), orijentiringu, futsalu, atletici, odbojci i džudou.


Izvor: Novosti.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply