Za vakcinaciju sa Fajzer i Sputnjik V vakcinama potrebna je prijava dok je za Sinofatm vakcinu potrebno doći u Halu sportova u Kruševac, bez najave

VAKCINACIJA SE NASTAVLJA U HALI SPORTOVA: Za „Fajzer“ i „Sputnjik“ obavezna prijava

ВАКЦИНАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА У ХАЛИ СПОРТОВА: За Фајзер и Спутњик обавезна пријава

Foto: S. B.

U SEOSKIM ambulantama Doma zdravlja u Kruševcu od ponedeljka će se obavljati samo revakcinacija.Svi zainteresovani građani, koji nisu primili prvu dozu vakcine, mogu da se prijave u matične ambulante kako bi bili pozvani na vakcinaciju,predočeno je u DZ.

– U Hali sportova vakcinacija se obavlja po rasporedu e-uprave. Prijavljivanje putem portala e-uprave je obavezno za “Fajzer-BioTek” i Sputnjik vakcinu, dok se vakcina Sinofarm može da se primi bez prethodne prijave na e-upravu-napominje dr Marina Kostić,direktorka Doma zdravlja.

Do juče je u Kruševcu 27.534 lica primilo prvu dozu neke od rapsoloživih vakcina, dok je revakcinisano 17.306 lica. Broj vakcinisanih prvom dozom je 27.515 u Rasinskom okrugu,odnosno 17.369 drugom dozom. Kineskom vakcinom “sinofarm” vakcinisan je najveći broj lica-34.533 (prvom dozom 20.812, a drugom 13.721). “Fajzer-BioTek” vakcinu primilo je 4.355 lica, “Sputnjik”(Gam-KOVID)-4.447,dok je 1.549 lica primilo “Astra Zeneku”.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/982203/vakcinacija-nastavlja-hali-sportova-fajzer-sputnjik-obavezna-prijava

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply