Za Dan oslobođenja Kruševca otvara se izložba na panoima autobuskih stajališta

panoi-krusevac

Udruženje mladih, Gradska uprava Kruševac i klub „Idejnet“, su na autobuskim stajalištima u Kruševcu na kojima postoje „city lajkovi“, postavili i postavljaju panoe sa fotografijama starog Kruševca. Za 14. oktobar – Dan grada Kruševca, sve će biti spremno i biće otvorena otvorena izložba na gradskim ulicama. panoi-krusevac

Udruženje mladih „Idejnet klub“ Kruševac, pre godinu dana pokrenulo je u saradnji sa fejsbuk stranicom „U Vremenu starog Kruševca“ sajt čija je suština kreiranje on lajn baze podataka sa slikama, pričama i intervjuima koji su vezani za stari Kruševac. U saradnji sa Gradskom upravom pokrenuta je inicijativa da se panoi koji predstavljaju grad nekada uz rubriku ,,da li ste znali,, sa jedne i planom grada i linijama ,,Jugoprevoza,, , s druge strane, postave na stajalištima koja imaju siti lajkove , odnosno prostor za postavljanje reklamnih panoa, naveli su načelnik Gradske uprave Kruševac Bojan Bjelanović i izvršni direktor ,,Idejnet kluba,, Vanja Rakić.

Svojevrsna izložba na otvorenom, posetiocima grada približiće nekadašnji izgled, stare Kruševljane podsetiti na ulice kojima su nekada prolazili a mlade da šetajući saznaju više o istoriji grada u kome žive.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply