Vojislav Šešelj održao miting u Kruševcu!

Vojislav Šešelj na mitingu u Kruševcu

OPET PRIZIVA SUKOBE Na mitingu SRS u Kruševcu Šešelj najavio rat sa Hrvatima! „Hrvati se naoružavaju do zuba kako bi nam oteli levu obalu Dunava!“, najavio je u svom stilu Vojislav Šešelj na predizbornom skupu SRS u Kruševcu.

Vojislav Šešelj na mitingu u Kruševcu

Foto: S. Milenković / RAS Srbija Vojislav Šešelj na mitingu u Kruševcu

Govoreći pred oko 500 pristalica na trgu kosovskih junaka Šešelj je istakao da „Rusiji treba dozvoliti da razmesti svoje sisteme u Srbiji ali i neke vojne aerodrome“.

Vojislav Šešelj u Kruševcu Foto: S. Milenković / RAS Srbija Vojislav Šešelj u Kruševcu

– Mi hoćemo vojni savez sa Rusijom. Kada bismo bili u ODKB vojnom savezu dobili bismo sisteme S-300 i S-400 upola cene, a možda i besplatno. Hrvatska se do zuba naoružava. Amerikanci im poklanjaju lansirne rampe za rakete zemlja – zemlja i vojne helikoptere. Da li će možda Hrvati ratovati sa Italijanima, Slovencima, Austrijancima..? Neće! Spremaju se da Srbiji otmu levu obalu Dunava jer im to, navodno pripada po katastarskim knjigama. Već su najavili da će to tražiti – naglasio je Šešelj.

Pristalice Šeselja u Kruševcu Foto: S. Milenković / RAS Srbija Pristalice Šeselja u Kruševcu

Vojislav Šešelj je istakao da će se na predstojećim izborima izvršiti polarizacija na one koji su za Evropsku Uniju i žrtvovanje svih naših nacionalnih vrednosti zapadnim globalistima i na one koji su za integraciju sa bratskom Rusijom.

Miting radikala u Kruševcu Foto: S. Milenković / RAS Srbija Miting radikala u Kruševcu

– Vučić je za četiri godine, prihvatanjem dva paketa o Kosovu, više popustio nego DOS za 12 godina. Spoljni dug Srbije je sada 25 milijardi evra a za poslednje četiri godine je narastao 10 milijardi evra. Pri kraju dosovske vlasti dug Srbije je bio oko 40 odsto bruto društvenog proizvoda a sada je 75 odsto. Vučić putuje Srbijom i otvara toalete. Lepo je imati dobre toalete ali da bi čovek koristio toalet prvo mora da se najede, a Srbija je gladna! Nijedno obećanje nije ispunio. Uhapsio je par tajkuna pa ih pustio. U ovoj zemlji kriminalci su političari. Nema borbe protiv kriminala dok se ne uhapse Labus, Đelić, Dinkić… – kazao je lider radikala dodajući da su „strane obaveštajne službe kupile Vučića obećanjem apsolutne vlasti a Tomu Nikolića parama“.

– Probudila mu se pohlepa a to je najgora bolest. Kada je kući doneo velike pare zarazio je i ženu, decu, snaje… Sada zida crkvu u Bajčetini da bi Boga podmitio ne znajući da se Bog podmititi ne može – dodao je Šešelj.

Šeseljeve pristalice u Kruševcu Foto: S. Milenković / RAS Srbija Šeseljeve pristalice u Kruševcu

Na mitingu SRS govorili su i potpredsednik SRS Zoran Krasić, general Božidar Delić, Nataša Jovanović i Momčilo Duvnjak, predsednik SRS za Rasinski okrug.

Izvor: Blic.rs

Link: http://www.blic.rs/izbori-2016/opet-priziva-sukobe-na-mitingu-srs-u-krusevcu-seselj-najavio-rat-sa-hrvatima/xyj2807

Fotografije: Blic.rs – S. Milenković / RAS Srbija

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply