U selima Veliko Golovode i Modrica počela je izgradnja kolektora za sakupljanje otpadnih voda

Kolektori za četiri sela na teritoriji Kruševca – U selima Veliko Golovode i Modrica počela je izgradnja kolektora koja se realizuje u okviru projekta „LOT 2“ čija je vrednost 6,6 miliona evra.

Izgradnja kolektora u Modrici

Nastavi sa čitanjem „U selima Veliko Golovode i Modrica počela je izgradnja kolektora za sakupljanje otpadnih voda“

Doček srpske nove godine na Trgu kosovskih junaka – Marinko Rokvić i Akapulko bend!

Marinko Rokvić peva na dočeku Srpske Nove godine u Kruševcu – Za doček Srpske Nove godine na Trgu kosovskih junaka u Kruševcu nastupiće Marinko Rokvić i „Akapulko bend“.

Marinko Rokviću Kruševcu

 

Nastavi sa čitanjem „Doček srpske nove godine na Trgu kosovskih junaka – Marinko Rokvić i Akapulko bend!“

Svakim danom sve veći broj gradova koji odustaju od trošenja novca na muzičare za doček nove godine i doniranjem novca za obolelu decu, da li je i Kruševac medju tim gradovima?!

„DAJTE PARE BOLESNOJ DECI, A NE PEVALJKAMA“ Građani širom Srbije odriču se slavlja u ime humanog cilja – Srbija se ujedinila u jedinstvenoj akciji kojom traži od lokalnih vlasti širom zemlje da odustanu od pompeznih dočeka Nove godine i novac koje bi dale tzv. estradnim zvezdama usmere na lečenje bolesne dece.

Nastavi sa čitanjem „Svakim danom sve veći broj gradova koji odustaju od trošenja novca na muzičare za doček nove godine i doniranjem novca za obolelu decu, da li je i Kruševac medju tim gradovima?!“

Riblja čorba i ZAA na Trgu za novu godinu, doček uz vatromet, prinudni donatori kruševački privrednici i fabrike u stečaju!

 

Doček Nove godine na Trgu u Kruševcu uz ZAA i Riblju čorbu, vatromet u ponoć

Doček Nove godine na Trgu u Kruševcu uz ZAA i Riblju čorbu, vatromet u ponoć

Nastavi sa čitanjem „Riblja čorba i ZAA na Trgu za novu godinu, doček uz vatromet, prinudni donatori kruševački privrednici i fabrike u stečaju!“

Veliki Šiljegovac bez vode zbog oštećenja cevi lokalnog vodovoda!

Oštećen lokalni vodovod kod Kruševca, bez vode 2.800 ljudi – Kruševački Štab za vanredne situacije uputio je dve stacionarne i dve mobilne cisterne sa vodom u selo Veliki Šiljegovac, nedaleko od Kruševca, u kojem je zbog oštećenja lokalnog vodovoda bez vode za piće ostalo oko 2.800 stanovnika.

Oštećen lokalni vodovod kod Kruševca, bez vode 2.800 ljudi

Nastavi sa čitanjem „Veliki Šiljegovac bez vode zbog oštećenja cevi lokalnog vodovoda!“