Održan deveti Sajam poljoprivrede u Kruševcu, ministar Poljoprivrede obećao pomoć poljoprivrednicima!

 

Nedimović: Država će podržati prerađivače – Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine, Branislav Nedimović, rekao je danas u Kruševcu, na devetom Sajmu poljoprivrede, da država naredne godine planira da značajno podrži razvoj prerađivačkih kapaciteta, u svakom sektoru poljoprivredne proizvodnje.

njiva traktor poljoprivreda  oranje setva 2

Beta (Dragan Gojić)

 

Nastavi sa čitanjem „Održan deveti Sajam poljoprivrede u Kruševcu, ministar Poljoprivrede obećao pomoć poljoprivrednicima!“

Rasinski okrug centar Srbije za proizvodnu i uzgajanje brzorastućeg drveta Paulovnije!

PRINCEZINO STABLO OSVAJA SRBIJU – Uz „brzerastuće“ drvo raste i zarada! – Za kratko vreme Rasinski okrug je postao centar Srbije i Balkana za uzgajanje „princes paulovnije“, vrste brzorastućeg drveta, koje donosi veliku zaradu.

Zasad

Zasad „zmajevog drveta“, Foto: Srđan Bučić

Nastavi sa čitanjem „Rasinski okrug centar Srbije za proizvodnu i uzgajanje brzorastućeg drveta Paulovnije!“

Mlekari doline Ribarske reke nemaju para za Novosadski pa su organizovali Kaonički poljoprivredni sajam

Prvi put posle višedecenijskog zapaženog učešća na Novosadskom sajmu poljoprivrede, stočari iz doline Ribarske reke kod Kruševca, odlučili su se da bojkotuju ovu manifestaciju. Na ovaj način žele da skrenu pažnju na višegodišnje probleme u stočarstvu i proizvodnji mleka koji se ne rešavaju.

 

Nastavi sa čitanjem „Mlekari doline Ribarske reke nemaju para za Novosadski pa su organizovali Kaonički poljoprivredni sajam“

Odgajivači goveda iz Rasinskog okruga bojkotuju najveći Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Tri udruženja odgajivača goveda simentalske rase sa područja Rasinskog okruga najavila su danas da neće izlagati grla na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu zbog, kako su naveli, loš¡ih uslova za ljude i životinje.

youtubescreenshoot

Nastavi sa čitanjem „Odgajivači goveda iz Rasinskog okruga bojkotuju najveći Poljoprivredni sajam u Novom Sadu“

Poljoprivredna mehanizacija „Deutz Fahr“ poljoprivrednicimana na lizing i bez kamate

Kompanije „Intesa Leasing“ i „Agrostadt“ pripremile su specijalnu ponudu povodom 82. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu koja uključuje kupovinu poljoprivredne mehanizacije iz programa „Deutz Fahr“ na lizing bez kamate, navedeno je u saopštenju ovih kompanija.

 

Nastavi sa čitanjem „Poljoprivredna mehanizacija „Deutz Fahr“ poljoprivrednicimana na lizing i bez kamate“