Archive for the ‘Ostalo’ Category

Novorpoglašeni Specijalni rezervat prirode Osredak, između Kruševca i Trstenika, predstavlja carstvo lokvanja i ptica, ali i deponiju komunalnog, građevinskog i opasnog otpada

Specijalni rezervat prirode „Osredak” prostire se na 245 hektara, nedaleko od Kruševca, a izdvaja se po neprestanom izmeštanju korita Zapadne Morave

Počeli radovi na izgradnji kovid bolnice u Kruševcu, prvi korak je rušenje starih zgrada

Po naređenju vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, u Kruševcu će biti izgrađena kovid bolnica, koja će imati kapacitet od oko 500 ležajeva i Vojska Srbije je dobila zadatak da u najkraćem mogućem roku izgradi bolnicu, istakao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Rasina nizvodno od jezera Ćelije za sobom ostavila pustoš

Velike padavine i poplave u Kruševcu i okolini – RASINA OPUSTOŠILA NASELA NIZVODNO OD JEZERA ĆELIJE: Pogledajte ove scene apokalipse oko Kruševca (FOTO)

Red vožnje e-vozilom za razgledanje Kruševca – Kolibri 1 linija, besplatno razgledanje

Red vožnje e-vozila, malog vozila koji besplatno prevozi građane Kruševca i turiste u kružne ture oko Kruševca sa ciljem upoznavanja kulturno-istorijskih znamenitosti Kruševca    

Centar Kruševca do Vidovdana 2021. godine dobija novi izgled, raspisan tender za izvođače, HOĆE LI BITI ODRŽANA JAVNA RASPRAVA O NAJBITNIJEM UREĐENJU CENTRA GRADA U MODERNOJ ISTORIJI?

Kruševački Trg kosovskih junaka dobija novi izgled – Gradiće se podzemna garaža i dve fontane, raspisan tender za izvođače (Foto: YouTube/screenshot)

Nova hit objava Kruševac geta: „Ta korona, to je lagarija, idemo na more“

„Ta korona, to je lagarija, idemo na more“: U videu Kruševac geta naći će se svaka srpska porodica – „Saću da stanem da ve izubivam“ Idemo na more, znači zimi, majka / Printskrin: FB/Krusevac geto

Nedavno je jezero Ćelije bilo prekriveno beličastom skramom, ribolovci i meštani okolnih sela veruju da su u jezeru videli mast i ulje, ali, šta je zvanično saopštenje, šta kažu iz Vodovoda Kruševac? (Foto, Video)

„Ulje i masnoća“ plivaju jezerom Ćelije? 200.000 ljudi koristi vodu, nadležni odgovaraju na optužbe

SNEŽNI POKRIVAČ U KRUŠEVCU OKO 30 CENTIMETARA: Sneg može da ugrozi rane sorte voća! SVI PUTEVI PROHODNI

SNEŽNI POKRIVAČ U KRUŠEVCU OKO 30 CENTIMETARA: Sneg može da ugrozi rane sorte voća! SVI PUTEVI PROHODNI Foto: Kurir/Ž.M.

Hemijska bomba nadomak Kruševca: Hiljade tona hemijskog otpada skladištene u halama nekadašnje Župe

Mape opasnog otpada: kontaminirane lokacije nekadašnjih giganata

Rasinski okrug dobija regionalno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda

Rasinski okrug dobija regionalno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda Ilustracija (Foto: gameanna/shutterstock.com)